Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a páromnak hogy nem volt még orgazmusom vele? 24/L

Figyelt kérdés
A barátommal együtt vagyunk kb 3 hónapja. Az elmúlt 3 hónapban nem volt orgazmusom. Mikor én voltam felül akkor már majdnem de mindig átfordít hogy ő legyen felül. Ha mondtam neki hogy zavar akkor megsértődik. Eddig azért nem mondtam el mert tudom egyes fiúkat bántja ez a dolog hogy a partnerének nem volt orgazmusa. De már unom hogy ugrál rajtam és nekem abból semmi nem jó. Hogy mondjam el neki?

jan. 28. 11:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
#10 Ez nem megbánom, nem bánom meg dolog, hanem egyszerűen nem fog tudni lovagolni rajtad még rosszul se, mert a merevedés elmúlik.
jan. 28. 12:40
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Hát, nálam nem. Amíg látom a nő meztelen testét, addig áll a cerka.
jan. 28. 12:44
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Így, ahogy leírtad. Amúgy elég önzőnek tűnik. Nem veszi észre, hogy nincs orgazmusod és csak olyan pózban csinálja, ami neki jó. Ahelyett, hogy örülne, amiért a barátnője lovagol, aktív, nem csak van.
jan. 28. 12:46
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

Már eleve az gáz, hogy nem tudja hogy neked még nem volt

Milyen férfi az ilyen?

jan. 28. 12:54
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

Egyszerűen nem érdekli..

Én szakítanék, ha hàrom hónap után nekem kell pattognom, hogy figyeljen már rám is, hogy nekem is jó legyen.

jan. 28. 12:58
 16/27 anonim ***** válasza:
10%
Nem ertem a kérdést. Ha nem volt akkor mit kéne elmondani? Nyilván ha lett volna azt észreveszi
jan. 28. 13:03
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az embert egyáltalán nem érdekled, én biztos nem használtatnám magam ürítőnek.
jan. 28. 13:14
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Kuka. Nem figyel az igényeidre.
jan. 28. 13:28
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Mással se lenne. A nőknek nem olyan a szex mint a pasiknak.
jan. 28. 14:08
 20/27 anonim ***** válasza:
92%

"Hogy mondjam el a páromnak hogy nem volt még orgazmusom vele?"

Ahogy mások sem, én sem értem, hogy ezt eddig hogy nem vette észre magától.

Ha nem akarod elmondani, akkor esetleg kérdezd meg tőle, hogy szerinte hányszor volt vele eddig orgazmusod.

Én mondjuk nem tudnék együtt lenni valakivel, akinek nem fontos az én gyönyöröm is, és akivel nem lehet őszintén beszélni ezekről a dolgokról úgy, hogy sértődés helyett megoldás keresése legyen az eredmény.

jan. 28. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!