Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érti meg, hogy nekem ez már nem jó?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és 6 hónapja van egy párom. Az utóbbi időben elfoglalt a munka miatt, amit gond nélkül tolerálok. A probléma az, hogy érzelmileg ellustult, belekényelmesedett mindenbe. A kapcsolatotmár kizárólag én tartom fent érzelmileg, és ez nagyon megterhelő. Tolerálom hogy elfoglat, de a kapcsolatot is már csak egyedül én müködtetem érzelmileg. Ott tartunk, hogy napokig eszébe sem jut, hogy kedves dolgot mondjon, amiből azt érzem, férfi-női kapcsolatban vagyunk. Ezt már finoman szóvá tettem neki, akkor mondd vmi kedveset, de ez annyira erőltetett nekem, hogy kínszenvedés. Érzelmileg nagyon el vagyok hanyagolva, és azt vettem észre, hogy egyre kevésbbé érdekel az, hogy mi van vele, mert belefáradtam. Megmondtam neki, hogyha eljutok arra a szinre, hogy közönyt érzek iránta, akkor számomra ott vége lesz a kapcsolatnak, de egyszerűen nem érti meg amit mondok. Nem az van hogy nem érdekli, hanem valóban nem érti. Én jelenleg azon az állásponton vagyok, hogy lelkileg-érzelmileg elkezdtem nyitottnak érezni magam más férfiakra, de még kitartok, bár érzem magamon, hogy egyre kevésbbé érdekel a párom, pedig nagyon szerettem őt! Miért nem érti meg, hogy nekem ez a kapcsolat egyre kevésbbé jó?tegnapelőtt 19:05
1/13 anonim válasza:
Mert már ő is kezdi elengedni ezt a kapcsolatot.
2/13 anonim válasza:
Hogyan értené már meg amikor még a párod? Ha szakítani akarsz akkor tedd meg és ne csak határidőhöz kösd. Nevetséges az egész viselkedésed akkor is ha megsértődsz.
3/13 anonim válasza:
Total megerti, csak nem erdekli. Mit ne ertene ezen szerinted ? Csak eloadja a hulyet, nyilvan o hulye lenne szakitani, hiszen erzelmileg megkapja toled amit szeretne anelkul, hogy viszonoznia kellene. Kihasznal teged sajnos.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem, valóban nem érti. Kicsit olyan autista szerű.
tegnapelőtt 19:57
5/13 anonim válasza:
Nem érdekled őt. Ha hat év után lustult volna el, oké. De. Hat hónap után? Akkor meddig volt jó a kapcsolat, két hétig? Mert az ilyen ellustulásoknak előjelei is szoktak lenni. Valószínűleg rájött, hogy ő sem ezt akarta, nem azt kapta, amire vágyott és már menne, csak még gyáva vagy nem talált még jobbat.
6/13 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Együtt éltek már?
7/13 anonim válasza:
Ha nem érti meg akkor veszett fejsze. Jobb abbahagyni az érdekedben, mert egy ilyen sivár érzelmi világú kapcsolat hosszútávon csak kicsinál. Nem is beszélve arról ha kihasználás is benne van.
8/13 anonim válasza:
A kérdés az, hogy te miért nem érted meg, hogy nem maradunk egy nem létező kapcsolatban, csak azért, hogy másoknak tudjuk mutogatni, hogy nekünk bezzeg van ilyenünk?
9/13 A kérdező kommentje:
8-as ezek szerint te magadból indulsz ki. Gratulálok! 🙂
tegnap 13:17
10/13 anonim válasza:
#9 Örülök neki, hogy még most is a pasidat véded... :D Akkor minek írtad ki a kérdést, ha ennyire vele akarsz maradni? Tessék szépen csendben szenvedni, ha változtatni nem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!