Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszekszünk, nagyon bántó dolgokat mond nekem/rólam. Fog ez valaha változni?
Alapvetően egy kedves emberről van szó, de már gyomorgörcsöm van, ha összeszólalkozunk, hogy mi lesz. Akár egy apróságról is van szó, veszekedés közben ilyeneket mond: téged nem lehet elviselni, csak b*sztatni tudsz, idegesítő a személyiséged.. vagy: hagyjuk egymást a p*csába, miért nem bírsz békén hagyni, nem akarom hogy itt legyél, te mindig mindent elb*szol.
Pedig tényleg apró dolgok ezek, amiket 2 perc alatt le lehetne rendezni, de megbeszélni sem lehet vele, mert behisztizik és csak fújja ezeket, ahelyett, hogy normálisan kommunikálnánk. Én igyekszem nyugodt, higgadt maradni, mert fontos nekem, de ilyenkor úgy érzem, nem az az ember, akibe beleszerettem. Többször átfutott már az agyamon, hogy komolyan hagynom kellene, nekem erre nincs szükségem. Utána valahogy mindig kibékülünk, persze inkább miattam, mint miatta. Nehezen viselem már ezt, nagyon sok sérelem ért, sokat bántott ezekkel a szavakkal. Próbáltam már mondani neki, hogy nekem ezek fájnak, ha vita van, oldjuk meg normálisan. Megígért mindent, semmi változás. Sőt, egy ideig az ilyenek után bocsánatot kért a viselkedése miatt, mert érezte, hogy nagyon túlzás volt, már ez sincs meg. Mindig minden az én hibám.. persze van, hogy tényleg így van, de úgy tesz, mintha csak miattam lennének konfliktusok.
Úgy érzem kezd nagyon elnyomni, nagy törés van bennem ezek miatt. Nem szeret már? Úgy érzem, mivel ezeket eddig elnéztem (illetve nem volt komoly következménye, hiszen együtt maradtunk) azt hiszi, bármit megtehet velem. Változhat ez valaha, vagy ne erőlködjek és a következő ilyennél hagyjam ott?
1. De tők egyértelmű. Bár hivatalosan nem létezik olyan hogy általános. De a nőkre jellemző hogy tahók mellet szenvednek. Csak azt nem értem mit vártok? Mitől változna?
Az csak nektek lenne jó neki nem.
Ja. Es már nem hiszem, hogy ez változni fog.
6os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!