Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves kor felett hogy alakult nálatok a szex a házasságban?
Figyelt kérdés
Ellaposodott a dolog? Lassan elmaradoztak az együttlétek? Voltak ebből viták, veszekedések? Párotok megcsalt, vagy ti kerestetek máshol kalandokat? Amikor ez kiderült, társatok hogy fogadta?tegnapelőtt 12:51
1/7 anonim válasza:
Hűségesek vagyunk egymáshoz és az együttlétek száma a kapcsolat kezdete óta nem változott. Heti 2-3
2/7 anonim válasza:
Nálunk heti 1, de jól is van ez így. Régen sem volt sokkal több.
3/7 anonim válasza:
Ellaposodott, habár ő sose volt egy lepedő bajnok, de igazság szerint nem bánom. 1000 más dologgal kompenzál, tökéletes ffi nincs, ahogy én se vagyok az. Más faszival meg lehet a kevés szexen menne téma 🤷 Szóval váltanom nem éri meg.
4/7 anonim válasza:
Nekem már egyáltalán nincs kedvem hozzá a férjemmel.
Nagyon nehezen veszem rá magam, rendesen nyűg....
Irtó nehéz így....
Örülök ha influenzás vagyok mert akkor legalább nem nyúz.
5/7 A kérdező kommentje:
#4 És akkor ő hogyan teszi túl magát ezen? MarokMarcsával lerendezi, vagy kifelé kacsingat?
tegnapelőtt 18:56
6/7 anonim válasza:
Már akkor is megcsalt amikor még szívesen voltam vele.
Azóta nincs kedvem, gusztusom amióta lebukott hogy kvázik.
És én havonta 2szer jártam nőgyógyászhoz ilyen olyan gyulladásokkal. De el nem árulta volna hogy ő hoz haza dolgokat.
Inkább elviselte hogy pénzbe is kerül az orvos.
7/7 anonim válasza:
Nálunk voltak veszekedések, mert ugyanaz volt az exem hozzáállása, mint a 4.-nek.
Csak én nem k.váztam.
Nem a szexhiány volt a legnagyobb probléma, az csak egy eredménye a nagy egész problémahalmaznak, amitől megszabadultam váláskor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!