Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most nagyon túlreagáltam?
Figyelt kérdés
mondta telcsibe barátom hogy még aznap felhív egyszer. és kiderült h elaludt és nem hívott. és én szakítani akartam vele ezért, mert biztos hogy leszar ha vígan tud aludni úgy h közben megígérte h hív. nagyon pipa voltam rá. de azért mert nemrég vagyunk együtt és volt ezelött olyan kapcsim h azt modnta hív és nem hívott és egész nap azon izgultam hív-e vagy nem, és mindig én kerestem, én lógtam rajta. Túlreagáltam? mert akkor ez a kapcsi is biztos olyan lesz. nekem az meg nem jó h izgulni kell állandóan. 18 évesek vagyunk és én vok a lány2010. dec. 26. 15:00
21/28 anonim válasza:
túlreagálod...én is jó néhány dolgot már túlreagáltam és nem lett jó vége
22/28 Apollo93 válasza:
Mitől vagy benne biztos, hogy jól aludt?Lehet, hogy rémálma volt.:)
De amúgy szerintem is túlreagáltad.
23/28 anonim válasza:
jaaa, kicsit. de mindenki csaja ilyen akit ismerek, mint te, ilyen hülyeségeken fennakadnak, csak pont én barátnőm a másik véglet. ő meg simán elfelejt engem, úgy mint téged a barátod. és nálunk meg már nekem sok ez, vagyis pont hogy kevés..., pedig napi 1 sms nél többet nem várnék... csak hogy néha keressen ő is. én mindig keresem... :S
24/28 anonim válasza:
szerintem nagyon túlreagáltad :))
25/28 anonim válasza:
Milyen ku.rva vagy hallod...
Az én barátnőm is ugyanezt csinálta, a kapcsolatunk nem is tartott tovább 1 hónapnál....
Beképzelt hülye vagy!!
26/28 anonim válasza:
kérlek szakíts vele, kíméld meg őt a további ostobaságaidtól
27/28 anonim válasza:
hallod...kérdezd meg mért nem hívott fel... bizztos lesz valami hogy fáradt volt és elaludt pedig felhívott volna téged...ezért ne szakítsatok ha szeretitek egymást igazán akkor semmi értelme szakítanotok...
28/28 A kérdező kommentje:
de ha nem hív mindig attól félek hogy azért nem mert már nem akar felhívni meg van neki más:S
2010. dec. 29. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!