Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt most nagyon túlreagáltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most nagyon túlreagáltam?

Figyelt kérdés
mondta telcsibe barátom hogy még aznap felhív egyszer. és kiderült h elaludt és nem hívott. és én szakítani akartam vele ezért, mert biztos hogy leszar ha vígan tud aludni úgy h közben megígérte h hív. nagyon pipa voltam rá. de azért mert nemrég vagyunk együtt és volt ezelött olyan kapcsim h azt modnta hív és nem hívott és egész nap azon izgultam hív-e vagy nem, és mindig én kerestem, én lógtam rajta. Túlreagáltam? mert akkor ez a kapcsi is biztos olyan lesz. nekem az meg nem jó h izgulni kell állandóan. 18 évesek vagyunk és én vok a lány
2010. dec. 26. 15:00
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
túlreagálod...én is jó néhány dolgot már túlreagáltam és nem lett jó vége
2010. dec. 28. 18:06
 22/28 Apollo93 ***** válasza:

Mitől vagy benne biztos, hogy jól aludt?Lehet, hogy rémálma volt.:)

De amúgy szerintem is túlreagáltad.

2010. dec. 28. 18:17
 23/28 anonim ***** válasza:
jaaa, kicsit. de mindenki csaja ilyen akit ismerek, mint te, ilyen hülyeségeken fennakadnak, csak pont én barátnőm a másik véglet. ő meg simán elfelejt engem, úgy mint téged a barátod. és nálunk meg már nekem sok ez, vagyis pont hogy kevés..., pedig napi 1 sms nél többet nem várnék... csak hogy néha keressen ő is. én mindig keresem... :S
2010. dec. 28. 18:52
 24/28 anonim válasza:
szerintem nagyon túlreagáltad :))
2010. dec. 28. 18:53
 25/28 anonim ***** válasza:

Milyen ku.rva vagy hallod...

Az én barátnőm is ugyanezt csinálta, a kapcsolatunk nem is tartott tovább 1 hónapnál....

Beképzelt hülye vagy!!

2010. dec. 28. 19:02
 26/28 anonim ***** válasza:
kérlek szakíts vele, kíméld meg őt a további ostobaságaidtól
2010. dec. 28. 19:33
 27/28 anonim ***** válasza:
hallod...kérdezd meg mért nem hívott fel... bizztos lesz valami hogy fáradt volt és elaludt pedig felhívott volna téged...ezért ne szakítsatok ha szeretitek egymást igazán akkor semmi értelme szakítanotok...
2010. dec. 29. 10:47
 28/28 A kérdező kommentje:
de ha nem hív mindig attól félek hogy azért nem mert már nem akar felhívni meg van neki más:S
2010. dec. 29. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!