Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt most nagyon túlreagáltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most nagyon túlreagáltam?

Figyelt kérdés
mondta telcsibe barátom hogy még aznap felhív egyszer. és kiderült h elaludt és nem hívott. és én szakítani akartam vele ezért, mert biztos hogy leszar ha vígan tud aludni úgy h közben megígérte h hív. nagyon pipa voltam rá. de azért mert nemrég vagyunk együtt és volt ezelött olyan kapcsim h azt modnta hív és nem hívott és egész nap azon izgultam hív-e vagy nem, és mindig én kerestem, én lógtam rajta. Túlreagáltam? mert akkor ez a kapcsi is biztos olyan lesz. nekem az meg nem jó h izgulni kell állandóan. 18 évesek vagyunk és én vok a lány
2010. dec. 26. 15:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Miért csak ez zavar? A "h" azt mifelénk hogy-nak, a "vok" vagyok-nak, vesszőket használunk a megfelelő helyeken, vigyázunk a szórendre, mondatokat nagybetűvel kezdjük és próbálunk érthetően fogalmazni.

Különben is, ne kötekedj! :)

2010. dec. 26. 15:11
 12/28 A kérdező kommentje:
igazatok van végülis, de erre nagyon alergiás vok ha vki azt mondja hív és nem, meg ha mondjuk megbeszélünk találkát és késik meg stb ilyenekre nagyon az vok
2010. dec. 26. 15:11
 13/28 anonim ***** válasza:
Gondolom egyértelmű, hogy aki azt írja túlreagálod, az ha ilyen esetben lenne, akkor nem reagálná túl. de csak egy tipp.
2010. dec. 26. 15:12
 14/28 sasna ***** válasza:
én ezt nem reagálnám túl, ugyanis már sokkal rosszabb dolgokat is megbocsájtottam..
2010. dec. 26. 15:13
 15/28 Foorty ***** válasza:
túl reagáltad rendesen.... de szerintem is hagyd ott az illetőt, ha lehet még ma... szegény gyerek csak jól járna és aludhat nyugodtan legközelebb lebaszás nélkül is.
2010. dec. 26. 15:15
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd meg neki, hogy egy kicsit gyári hibás vagy, és az a defekted, hogy baromira érzékenyen érint, ha az ígérete ellenére nem hív fel.

Csak a miheztartás végett ezt jó lenne mielőbb tisztázni, hogy olyat tudjál tőle elvárni, amiről tudja, hogy fontos neked.

2010. dec. 26. 15:29
 17/28 anonim ***** válasza:
hát nem kell ezért veszekedni csak ha többször eljátssza..mondd meg h nem akarsz ilyeneket és kész
2010. dec. 26. 15:56
 18/28 anonim ***** válasza:

Hidd el ha ilyenek miatt akarsz szakitani,akkor sose lesz hosszú távú kapcsolatod, pláne nem férjed.Ilyen apróságokat nem szabad felvenni.Nálunk már nem tudom hányszor fordult elő hasonló a barátommal a 3év alatt mióta járunk.Követ el apró hibákat,ahogy én is,mert senki se tökéletes.Ha olyan pasit keresel aki tökéletes és soha nem hibázik,hát akkor sok szerencsét.Csak sajnos nem fogsz.Hidd el ez egy apróság volt.De ha neked ez annyira fontos volt,akkor most ez egy tanulság volt neki,mondd meg neki normálisan,érthetően,hogy ez Neked fontos.Mármint,hogyha valamit megigér azt tartsa is be.

De neki se hiszem,hogy neki is tetszik,hogy ekkora balhét csinálsz egy apróságból.Én nem tudom,hogy érezném magam ha a szerelmem ilyen miatt szeretne szakitani velem.

Most komolyan próbálj lazitani,mert ez igy nem lesz jó,nem kell mindent ilyen véresen komolyan venni!

De ez csak egy tanács!

egy 20éves lány...

2010. dec. 26. 18:06
 19/28 anonim ***** válasza:
Remélem ez nem egy komoly kérdés.
2010. dec. 27. 00:08
 20/28 anonim ***** válasza:

hát kezdődik ott a probléma, hogy "telcsi" és "kapcsi" xD

öhm ... nemakarok bunkó lenni de hisztis vagy! :D

csóri gyerek bealudt te meg azért akarod kidobni örülj neki hogy nem azért nemhívott fel mert a kocsmába ült egy bombanővel az ölébe 2tucat sört vedelve :D na akkor berághatnál,de azért mert elaludt...

ha én pasi lennék (márbocs) de én hagynálok ott ezért!!! ráadásul 18 évesen már érettebnek kéne lenned mert ezt kb egy 13-14 éves csajszi csinálja..

17/N

2010. dec. 28. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!