Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt most nagyon túlreagáltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most nagyon túlreagáltam?

Figyelt kérdés
mondta telcsibe barátom hogy még aznap felhív egyszer. és kiderült h elaludt és nem hívott. és én szakítani akartam vele ezért, mert biztos hogy leszar ha vígan tud aludni úgy h közben megígérte h hív. nagyon pipa voltam rá. de azért mert nemrég vagyunk együtt és volt ezelött olyan kapcsim h azt modnta hív és nem hívott és egész nap azon izgultam hív-e vagy nem, és mindig én kerestem, én lógtam rajta. Túlreagáltam? mert akkor ez a kapcsi is biztos olyan lesz. nekem az meg nem jó h izgulni kell állandóan. 18 évesek vagyunk és én vok a lány
2010. dec. 26. 15:00
1 2 3
 1/28 sasna ***** válasza:
jaj, ugyan.. ez még semmi, ezt simán meg lehet bocsájtani :)
2010. dec. 26. 15:03
 2/28 A kérdező kommentje:
de nem akarom h ugyanaz legyen mitn a volt kapcsolatomnál, ha elalszik amikor nem is beszéltünk, akkor le se szar nem?
2010. dec. 26. 15:04
 3/28 anonim ***** válasza:
Igen, túlreagáltad, és igen, nagyon.
2010. dec. 26. 15:05
 4/28 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem gyengén reagálod ezt túl. Egyébként a kapcsi nem tudom mit jelent, mifelénk kapcsolatnak szokták nevezni.

22l

2010. dec. 26. 15:06
 5/28 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Inkább nem is reagáltad túl! Hagyd ott! Jót teszel vele.
2010. dec. 26. 15:06
 6/28 A kérdező kommentje:
miért ti mit szólnátok ehez ha ugyanez lenne veletek is?
2010. dec. 26. 15:07
 7/28 anonim ***** válasza:
hát ugy őszintén..? igen túlreagáltad.. és a pasik nem szeretik az ilyen nőket ugy hogy ne csinálj mindenből nagy ügyet.
2010. dec. 26. 15:07
 8/28 sasna ***** válasza:
jaj, már, nem kell mindjárt leszólni.. mintha itt egyesek tökéletesek lennének.. figy, velem sokkal sz.rabb dolgokat csinalt a pasim, és az, h egyszer nem hivott fel, még nem jelent semmit.. mondd meg neki, h rosszulesett, de ennyi, ne csinalj ügyet belőle..
2010. dec. 26. 15:08
 9/28 anonim ***** válasza:
Hát ha megszeretnéd tartani a pasijaidat akkor ezt ne nagyon csináld!!! :DD
 10/28 anonim ***** válasza:

Megkérdezném tőle másnap:

"Jól aludtál, drágám?"

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!