Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h minden nő? Többi lent
Figyelt kérdés
miért van az h minden nőnek van vmi baja velem? volt 1 barátnőm az azt kérte h tanuljak (3,13 as átlag) most aki van az meg azt kéri tőlem h komolyodjak meg... ak mért kezdenek el velem járni? v őkse tudják mit is akarnak?2010. dec. 26. 13:23
11/19 Saten ҉ válasza:
És? Nem zavar, hogy nincs barátnőm... úgyis minden csaj így kezdi: de jól nézel ki! Csak nem gyúrsz? Két hét múlva: már megint csak a gyúrással foglalkozol és nem velem. Na hát tudom mikor fogom ezt hallgatni. A bal kezem többet ér minden nőnél annak nem kell udvarolni, nem kell ajándékot venni, nem hátráltat az edzésben és sohasem fáj a feje. És ez nem azért van mert, hogy nincs önbizalmam összeszedni egy k*rvát, vagy, hogy nem tudnék összeszedni. Ez azért van mert egyszerűen nincs olyan nő akit eltudnék viselni. Inkább leszek aszexuális minthogy egy nő fárasszon folyamatosan. Nekem nem kell más csak szex és akkor amikor én akarom és úgy ahogy én akarom
13/19 anonim válasza:
Soha nem fogsz találni olyan társat, akivel mindenben egy a véleményetek. Ez igaz nőkre és férfiakra egyaránt.
Hidd el, majd pár év múlva ez lesz a legkisebb bajod, hogy a barátnőd "kritizálja" a zenei ízlésedet.
14/19 Saten ҉ válasza:
De most komolyan... elég szívtelen vagyok, szerelmes sohasem voltam. Ezt persze sokszor bekamuztam már, hogy ne nézzenek hülyének. Nekem nem hiányzik maga a társas kapcsolat. ÉN a MAGAM URA VAGYOK nekem SENKI nem mondja meg mit csináljak. Azt csinálom amit én akarok, és úgy ahogy azt akarom. Ha van olyan nő aki ezt elfogadja hát legyen de nem hinném, hogy ilyen létezne
15/19 szamóca. válasza:
saten: nefélj a pasik sem bírják elfogadni ha a nő nem csak a kapcsolatnak akar élni... csak hoyg tudd, nem csak anők hisztisek ilyen téren ;D
16/19 Saten ҉ válasza:
Értem én :D csak egyszerűen nem hiányzik az egész
18/19 Saten ҉ válasza:
Dehogy tudod nem is vagy megfázva :D Na jó már nagyon eltértünk :P
19/19 anonim válasza:
Remelem saten hogy majd amikor te odaleszel egy noert aki meg a baratnod is lesz akkor tobbet fog majd sajat magaval foglalkozni mint veled:D Ezt azert irom mert az en baratom is ezt csinalta, mindaddig amig ra nem jott hogy egyszerre tobb dolgot is lehet csinalni:)):))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!