Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h minden nő? Többi lent
Volt két barátnőd=minden nő
ezen gondolkozz el, mielőtt általánosítasz.
fiatal vagy még...
1...talán csak jót akarnak neked. én mondjuk már nem szólok bele ilyenbe pasiknál, mert rájöttem hoyg felesleges...de mikor az exemnek könyörögtem hogy azért legalább ne minden nap szívjon el egy g füvet, azt abszolut nem b*szogatásnak szántam, csak egyzserűen jót akartam neki. mostmár lesz*rom.
2. azért kezdtek el járni veled mert akkor még nem tudták hogy ez később zavarni fogja őket:)
egyébként igen...nem mindig tudjuk hogy mit akarunk. de azért abban is van igazság hoyg két nőről ne vonj le egy általános érvényű "igazságot".
saten: neked nem is volt, és nem is lesz egyhamar. béna vagy. :)
kérdező: kerülni kell azokat, akik meg akarnak változtatni. előfordul hogy belefutsz néhányba.
jahát az más kérdés... de ilyen "ne ezt hallgasd" " ne így nézzél" típusból én pasikat is tudok neked bőven mutatni:))
azok az emberek általánosan hülyék, és nem érnek többet fél perc nevetésnél akik ilyenben akarnak megváltoztatni.
sosem leszel tökéletes, erre készülj fel :D
de a pasik se különbek,. őkis szoktak találni "hibákat" a csajokban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!