Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a korrekt megoldás ilyenkor? Nős pasitól lettem terhes.
A babát el kéne vetetni... nagyon nehéz helyzetben vagy, mivel ha hazudsz akkor annak terhe idővel felemészt és egy fontos dolog: AZ IGAZSÁG MINDIG KIDERÜL akár tetszik akár nem... ez pl. ilyen dolog
-szerinted melyikünké a szeme???
-a tiédre egészen hasonlít...
-Szerintem meg a szomszédnak vannak ilyen szemei...:@
a hazugság a legrosszabb amit tehetsz, az igazság sem jobb sajnos mert senki nem fogja majd felvállalni a gyerek nevelését. Így a legjobb amit tanácsolhatok, hogy vetesd el a gyereket, ha nem akarod egyedül felnevelni...
Persze az is lehet, hogy találsz magadnak valakit még így gyerekkel együtt is.
A terhesség miatt elromlott kapcsolatok nagyon csúnyák... a szüleim ezért váltak el... egy teherbe ejtett nő miatt...
Ha szorult beléd némi emberség akkor a gyerek megy, és az élet megy tovább.
Bence
levontam a következtetés.
bárkivel fogom leélni az életetm a gyerekem után tszt lesz h én vagyok-e az apa.
öcsém most nem rosszból dehát egyszer olvasd már végig mit írtáll. Tanácsot kérsz tőlünk maj kijelented később h nemismeritek a részleteket.
Minek irogatsz ide ha nem közlöd a dolgokat?
kb 15 évvel voltam én a te szinteden
21f
Köszönöm a válaszokat!
Mint már az elején említettem : Megtartom a babát.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy évekkel ezelőtt csaknem elváltunk a férjemmel,mivel kiderült, hogy volt néhány "félrejárása" és el akart hagyni az utolsóért, egy 20 éves lányért. ( Ő akkor volt 35. ) És ekkor jött képbe a "kapcsolatom", egy kolléga, akinek szintén gondjai voltak otthon. Nem részletezem az évekig tartó huzavonát, aminek az lett a vége, hogy mi kibékültünk, miközben a volt partnerem belém szeretett. Novemberben egy céges bulin "összejöttünk", akkor mondta, hogy még mindig szeret, váljak el. Nem voltam erre hajlandó, se most, se azelőtt. Cserébe hazaköltözött , ismét együtt vannak a majdnem ex-nejével. ( Egy tárgyalás választotta el a hivatalos válástól. ) Nem mentségnek írom, de hátha jobban tudtok tanácsot adni, hogy megmondjam-e neki. Vagy hogy mit csináljak. Még mindig nem tud senki a babáról.
Már egyszer írtam de akkor lepontoztak...
Ilyenkor az a korrekt, hogy azt mondod a férjednek, hogy tőle van.
Ő boldog lesz, hogy végre összejött egy gyerek (ezzel talán "törlesztesz" neki, hogy megcsaltad). A másik férfinek nem szólsz semmit, úgysem fog gyanakodni rá, hogy az övé és soha többé nem tartjátok a kapcsolatot.
És boldogan élsz a férjeddel, erről meg nem beszélsz soha többet senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!