Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudok tenni? Mi ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni? Mi ilyenkor a megoldás?

Figyelt kérdés
:'( nem tudom mit csináljak. Nemrég szakított velem a barátom mert elcsábította tőlem egy másik csaj :( szakított velem és azóta mindig vele van és nemtom elviselni. MOndta h hagyjam békén, mert már nem szeret, de lehet csak mérgében mondta mert átmentem hozzá sírva. Állandóan hallom meg látom facebookon is hogy szereti, és engem is törölt az ismerősi közül. Majdnem 8 hónapig együtt voltunk és nagyon szeretem nem akarom elveszíteni, és nem hiszem el hogy egyik napról a másikra így elhagyott ezért a ....csajért.Raktam fel róla képet meg próbálok neki kiírni hogy lássa szeretem, de írt a mostani nője hogy kaparjam le e képét és felejtsem el :( de nem megy :( valamit tennem kell:(
2011. jún. 27. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem gyórsan felejdsd el ezt a rohatt férget már boccs a kifejezésért ,de szerinted mennyire vett téged komolyan az a patkány???... a barátnőjét aki elcsábitotta töled 1szerű megoldás kideríted sulizik ,dolgozik....ha végez bevárod símaszk fel azt aggyadneki míg belefér bele a pofiába!!!!dir dir!!!
2011. jún. 27. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Jajj...ennél jobban már ne alázd meg magad.Ha az a rohad*k letörölt az ismerősei közül,akkor ne keresd őt többé te sem.Ő nagy ívben tesz rád, sajnos nincs jobb tanácsom,mint az,hogy te is sz*rd le őt. Tudom,hogy fáj, de gondolj bele,milyen mocsok alak, hogy szakít veled és még le is töröl fb-ról. Ne alázkodj meg.Többet érsz te nála,meg a csajnál is! Majd az idő segít... ne akarj olyat,aki már nem szeret téged,ráadásul még szemét is...
2011. jún. 27. 12:49
 3/3 A kérdező kommentje:
de lehet még visszatudom csábítani:( csak szar hogy mindenhol azt látom hogy így meg úgy szereti meg mindig vele van :( mért vette el tőlem az a csaj :((
2011. jún. 27. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!