Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a korrekt megoldás ilyenkor? Nős pasitól lettem terhes.
Hogy lehet valaki ekkora r*hadék? Ha nem szereted, akkor minek van férjed? Ha szereted a férjed, minek van szeretőd?
Hogy lehetsz ilyen szemétláda, hogy 2 házasságot is szétcseszel? Mit képzelsz te magadról?
Szia,
remélem még nem döntöttél.
A legőszintébb dolog az lenne,hogyha elmondanád.DE!! Akkor vége lenne mindkét kapcsolatnak.
Szerintem NE mondd el,így lesz jobb mindenkinek!
A férjem és a biológiai apa hasonló típus, ez alapján sose derülne ki a dolog. És a férjem bármit megadna, ha lehetne közös babánk.
Te komolyan ennyire hülye vagy, hogy azt hiszed, így működik az öröklődés? Csak mert férjurad meg a szeretőd hasonló kaliberűek, a férjedre fog hasonlítani a kölyök? Hány általánost végeztél te kisanyám?
Amúgy csinálj, amit akarsz, szerencsére nem az én bajom a te hülyeséged.
Kedves utolsó! A hasonló típust arra értettem, hogy egyikük sem fekete vagy nagyon eltérő etnikumú, reagálva egy korábbi hozzászóláshoz.
Egyébként egy főiskola és egy egyetemi diplomám van.
undorító vagy... ne haragudj hogy ezt mondom. ilyenkor szívesen letagadnám, hogy én is nő vagyok... És még a férfiakat szekálja mindenki, hogy mekkora szemétládák... -.-
amúgy, szerintem jobb az őszinteség. Habár.. honnan tudod, hogy a másik hapsitól van a baba? Férjeddel nem voltatok együtt akkor tájt?
Kb 1 % az esélye, hogy lehessen közös gyermekünk. Nagyon alacsony a férjem spermaszáma, kapott rá kezelést, de nem sokat javult.
Nem haragszom a "köpködésért". Aki nem ismeri a szituációt, annak teljesen igaza van. Nem fogom ide leírni, inkább vállalom a kritikát. Aminek a minősítését nem kértem, az a "novemberi baleset", hogy ne jöjjenek a hozzászólók, hogy ha már félred.ugtam, akkor lett volna annyi eszem, hogy óvszert húzunk. Húztunk, csak elszakadt. És a partnerem részéről "nem lett befejezve" az együttlét.
Fogalmam sincs melyiküké a baba, de érzésem szerint nem a férjemé. Annyira feladtuk már a reményt!
Hát... szerintem mentsd a menthetőt... mondd a férjednek, hogy az övé a baba.Nagy lesz az öröme, nem kell tudnia, hogy mégsem úgy van. A másiknak meg ne szólj.
Én már a novemberi esetet se tettem volna meg... de hát ez a te bűnöd, erre nem mondok semmit.
Tudod, néha jobb hazudni, mint elmondani őszintén a dolgokat, hiába szól minden az őszinteség mellett.
Várom a piros kezeket szeretettel.
Üdv: valaki, aki őszintén, szívből segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!