Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok valaha ilyen pasit magamnak? HOL KERESSEM?
Nem arról van szó, hogy pénzéhes lennék, de nekem szüleim idáig mindent megadtak. 8000-ért arckrém, 22 ezerért parfüm, 25-ért csizma, télikabátok stb... Ha mondjuk azt mondom, hogy szeretnék egy Guess táskát 30-ért, szinte biztos, hogy meg is kapom előbb vagy utóbb... de inkább elöbb. Szeretem a mínőségi dolgokat, és ezek sajnos pénzbe kerülnek.
Na de, azt mondják ezt egy pasi se tolerálja majd. Ha mondjuk most lenne egy "párom", megkérdezné mit akarok ünnepekre azt mondanám, hogy azt a Chanel Allure parfümöt 33ezerért. Megvenné? Nem nézne furcsán? Nem rúgna ki azonnal?
Természetesen igazad van, hogy nem kell kiszolgáltatottá tenned magad, hogy mindenkivalaki így öben megbízz, mindenkinek mindent kitálalj, de lenézni sem kellene a többieket....
Még mindig nem azzal van a baj, hogy pénz és parfüm kell neked, hanem az, hogy csak ez számít és elvárod, hogy megkaptd, akár úgy, hogy másokat becsapsz, kihasználsz.
biztosan budapesti
de legalábbis pest megyei
Honnan veszed??
Nem talizom senkivel innen, mert az élet kifürkészhetetlen. Teljesen mindegy most mit csacsogsz nekem. Nyerni valóm nincs, veszteni valóm annál inkább.
Sikerekben gazdag boldog új évet neked kérdező! Kár, hogy nem tudom a keresztneved. De biztos szebb annál, hogy kérdező.:) Tudom, hogy nem fogod leírni, csak megjegyeztem.
Azért kérdeztem, hogy hol laksz, mert akkor konkrét helyeket tudnánk írni, hogy hol vannak gazdagabb pasik... De mindegy végülis. Ha nagyon akarsz keresni, találni fogsz, szerintem! Nem vagy te hülye...Csak tenni kell érte, kinézni valakit egy olyan helyen, ahol pénzes emberek vannak és kommunikálni velük. Pl színház, opera, valamilyen gazdagabb étterem stb.. ott rögtön van téma is...Egy magányos, szomorkodó nő, az nagyon felűtnő és aki akar tőled valamit, tuti oda jön hozzád. Csak ilyenkor attól kell tartani, hogy lehet a másik is azért megy oda, mert tőled akar pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!