Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találok valaha ilyen pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok valaha ilyen pasit magamnak? HOL KERESSEM?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy pénzéhes lennék, de nekem szüleim idáig mindent megadtak. 8000-ért arckrém, 22 ezerért parfüm, 25-ért csizma, télikabátok stb... Ha mondjuk azt mondom, hogy szeretnék egy Guess táskát 30-ért, szinte biztos, hogy meg is kapom előbb vagy utóbb... de inkább elöbb. Szeretem a mínőségi dolgokat, és ezek sajnos pénzbe kerülnek.

Na de, azt mondják ezt egy pasi se tolerálja majd. Ha mondjuk most lenne egy "párom", megkérdezné mit akarok ünnepekre azt mondanám, hogy azt a Chanel Allure parfümöt 33ezerért. Megvenné? Nem nézne furcsán? Nem rúgna ki azonnal?

2010. dec. 1. 21:36
 211/234 anonim ***** válasza:
egyébként? (csak lemaradt)
2010. dec. 29. 17:39
 212/234 anonim ***** válasza:

Természetesen igazad van, hogy nem kell kiszolgáltatottá tenned magad, hogy mindenkivalaki így öben megbízz, mindenkinek mindent kitálalj, de lenézni sem kellene a többieket....

Még mindig nem azzal van a baj, hogy pénz és parfüm kell neked, hanem az, hogy csak ez számít és elvárod, hogy megkaptd, akár úgy, hogy másokat becsapsz, kihasználsz.

2010. dec. 29. 17:43
 213/234 anonim ***** válasza:
Bocs, kicsit értelmetlen lett, mert...:S
2010. dec. 29. 17:45
 214/234 anonim ***** válasza:
Melyik városban laksz, azt szabad tudni?
2010. dec. 29. 18:06
 215/234 Apollo93 ***** válasza:
100%
Azért nem bízol a normális emberekben mert nem ismered őket?De leszögezem hogy NEM, nem Te vagy a normális bármennyire is mellbe vág.De ha úgy jobban tetszik az átlaghoz képest máshogy viselkedsz nekem mindegy hogy színezzük.Ezen az oldalon nincs sok olyan ember aki el akarná rontani az életedet vagy bármilyen módon ártani akarna Neked bár ahogy beszéltél a "szegényekről" az alapján jogos lenne a bántalom, tudod...Nem vagy egyedül és páran segíteni akarnak Neked csak szerintem abban a rétegben ahol Te élsz mindenki hazudik mindenki a saját érdekeit nézi eltiporva közben a "gyengébbet" satöbbi satöbbi..és egy mondás szerint a tanárok csak kinyitják neked az ajtót, rajta egyedül kell bemenned. Hát ennyit mára:) És remélem ha legközelebb írsz akkor már nem leszel ilyen bizalmatlan.
2010. dec. 29. 18:49
 216/234 anonim ***** válasza:

biztosan budapesti

de legalábbis pest megyei

2011. jan. 1. 17:06
 217/234 A kérdező kommentje:

Honnan veszed??

Nem talizom senkivel innen, mert az élet kifürkészhetetlen. Teljesen mindegy most mit csacsogsz nekem. Nyerni valóm nincs, veszteni valóm annál inkább.

2011. jan. 1. 17:08
 218/234 anonim ***** válasza:
Hallod, te nagyon negatív, visszahúzódó ember vagy. Hány barátod van? Miket szoktál te csinálni hétköznap? Gondolom azért olyan fontos neked a pénz mert nincsen semmi különösebb időtöltésed. Ezt nem szekálásból írom
2011. jan. 1. 21:32
 219/234 anonim ***** válasza:
mi a kedvenc filmed kérdező?
2011. jan. 1. 21:34
 220/234 anonim ***** válasza:
100%

Sikerekben gazdag boldog új évet neked kérdező! Kár, hogy nem tudom a keresztneved. De biztos szebb annál, hogy kérdező.:) Tudom, hogy nem fogod leírni, csak megjegyeztem.

Azért kérdeztem, hogy hol laksz, mert akkor konkrét helyeket tudnánk írni, hogy hol vannak gazdagabb pasik... De mindegy végülis. Ha nagyon akarsz keresni, találni fogsz, szerintem! Nem vagy te hülye...Csak tenni kell érte, kinézni valakit egy olyan helyen, ahol pénzes emberek vannak és kommunikálni velük. Pl színház, opera, valamilyen gazdagabb étterem stb.. ott rögtön van téma is...Egy magányos, szomorkodó nő, az nagyon felűtnő és aki akar tőled valamit, tuti oda jön hozzád. Csak ilyenkor attól kell tartani, hogy lehet a másik is azért megy oda, mert tőled akar pénzt.

2011. jan. 1. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!