Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok valaha ilyen pasit magamnak? HOL KERESSEM?
Nem arról van szó, hogy pénzéhes lennék, de nekem szüleim idáig mindent megadtak. 8000-ért arckrém, 22 ezerért parfüm, 25-ért csizma, télikabátok stb... Ha mondjuk azt mondom, hogy szeretnék egy Guess táskát 30-ért, szinte biztos, hogy meg is kapom előbb vagy utóbb... de inkább elöbb. Szeretem a mínőségi dolgokat, és ezek sajnos pénzbe kerülnek.
Na de, azt mondják ezt egy pasi se tolerálja majd. Ha mondjuk most lenne egy "párom", megkérdezné mit akarok ünnepekre azt mondanám, hogy azt a Chanel Allure parfümöt 33ezerért. Megvenné? Nem nézne furcsán? Nem rúgna ki azonnal?
Ja és ez most csak úgy eszembe jutott a hévről:D
Pár éve nekem egyszer egy részeg szólt, hogy ne nézegessem mikor jön már a hév, mert úgy sem fog előbb jönni:) Neki is tök igaza volt, amúgy...
én vagyok a pszichológus és a héves srác is:) Szívesen megismerném a kérdezőt:D
Lehet, hogy kicsit lenéző meg minden viszont becsülöm benne, hogy meg akar változni/remélem igazam van/.Amúgy igen ha nézegeted nem fog előbb jönni viszont ha rágyújtasz akkor igen...:)
Apollo93 szerinted megakar változni? Akkor nem keresné minden válaszban a hibát, a kifogásokat, hogy meggyőzze saját magát a hülyeségeiről. Egy álom világban él és ott is fog ragadni.
Amúgy te mondtad, hogy nem vagy szép, emberileg igencsak 0-hoz konvergálsz, nem becsülsz senkit és semmit. Pontosan miért is várod, hogy el tartson valaki, ha semmire sem vagy jó?
16:02
A remény hal meg utoljára:)
Bár van abban is valami amit Te mondasz.Az egyik válaszában megkérdezte tőlem hogy mi a megoldás.Én ebből következtettem arra hogy van még remény.:)Amúgy a szépség relatív de aki ilyen belsővel rendelkezik az lehet akármennyire szép senkinek sem fog kelleni.
"Amúgy te mondtad, hogy nem vagy szép, emberileg igencsak 0-hoz konvergálsz, nem becsülsz senkit és semmit. Pontosan miért is várod, hogy el tartson valaki, ha semmire sem vagy jó?"
Mert miért ne? Annyi csúfság, meg annyi lotyó megkapta.... én mért ne?
Ilyen belsővel nem fogok kelleni senkinek se. Tudom. Pont ezért nem is terveztem száz százalék önmagamat adni senkinek se. Barátaimnak se. Néha kicsúszik ez-az, de próbálok figyelni.
Tudod még soha nem volt szerencsém olyan igazi, őszinte, komolyan gondolkodó, eszes emberhez.
Viszont még soha nem hagyott cserben, nem adott idióta tanácsot, véleményt, vagy csak nem vert át egyetlen parfümöm se.
Miért gondolod, hogy ha megismernélek, akkor tönkre akarnám tenni az életed??? Mindig kiváncsi típus voltam, ez az igazság... Ha lenne lehetőségem sem ártanék neked, hidd el:)
Egyébként ha zavar, hogy ilyen vagy és nem vállalod fel, akkor változz meg! A szemünkben, legalábbis az én szememben, tényleg nem vagy egy nulla. Én az ellen léptel fel, ami képviselsz jelenleg és neked sem tetszik. Szóval ezen lehet simán változtatni, ha akarsz.
Mellesleg az IP címed gondolom nem rejtetted el, ami alapján sok mindent ki lehetne deríteni rólad. Akik üzemeltetik az oldalt kapásból még az e-mail címed is tudhatják, sőt még a jelszavad is, amit használsz az oldalon. De ne izgulj, nem ennyire vészes a helyzet. Csak azért írtam le, hogy tisztában legyél vele.
Hogy vagy, egyéb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!