Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok valaha ilyen pasit magamnak? HOL KERESSEM?
Nem arról van szó, hogy pénzéhes lennék, de nekem szüleim idáig mindent megadtak. 8000-ért arckrém, 22 ezerért parfüm, 25-ért csizma, télikabátok stb... Ha mondjuk azt mondom, hogy szeretnék egy Guess táskát 30-ért, szinte biztos, hogy meg is kapom előbb vagy utóbb... de inkább elöbb. Szeretem a mínőségi dolgokat, és ezek sajnos pénzbe kerülnek.
Na de, azt mondják ezt egy pasi se tolerálja majd. Ha mondjuk most lenne egy "párom", megkérdezné mit akarok ünnepekre azt mondanám, hogy azt a Chanel Allure parfümöt 33ezerért. Megvenné? Nem nézne furcsán? Nem rúgna ki azonnal?
Első pont: "Nívósabb, elitebb kávézóba meg ilyen elegánsabb, komolyabb helyekre"?? Konkrét helyeket írj!! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy EZT ÉN IS TUDOM.
Második: Utálom, gyűlölöm a karácsonyt. Most 26.-a van, de már számolom a másodperceket, hogy végre vége legyen ennek az egész oltári nagy, képmutató, teljesen felesleges baromságnak.
Harmadik pont: Hogy mit kaptam? Pénzt. Nagyjából 50-60 ezer forintot. Nálunk nincs ünneplés meg miegymás. Apám bejött a szobámba és szimplán letette az asztalomra, mondván vegyek amit akarok.. Nem tudom mit fogok venni. Van egy álomszép, mesébeillő télikabátom, de mivel annyira szép sajnálom minden nap hordani, ezért valószínű veszek egy másik ilyen álomszép (remélem találok is!!) télikabátot, hogy kettő legyen és akkor már nem sajnálom hordani. Meg akarok egy új Zara, ilyen trapéz farmert (olyanom még nincs). Ja, meg egy fekete csini blézert, mert van egy, de azt meguntam, meg nem is tetszik.
Ti mit kaptatok?
17:29
Akkor te tulajdonképpen többet is kaptál, mint én? Nem? Lényegesen többet, mármint pénzügyileg -nem mennyiségileg gondolom.
12:20
Könyvet??? Atyaég. Te hülye vagy?? Egy szebb könyv 3000 forinttól kezdődik. Aztán mit csinálok vele? Kiakasztom a fülemre, vagy mi??
kezd kamu szaga lenni.
nem kell két kabát, majd ha a jelenleginek baja lesz, akkor veszel másikat. érted. mert valószínű, hogy nem lesz baja, és akkor nem kellett volna másikat venni. érted.
De lehet baja. P: koszos lesz, elszürkül a mindennapos szenyeződésektől -> ki kell mosatni -> mosatástól kifakul a színe -> itt a BAJ.
Kamu szaga? Mivel? Hogy egy könyvre én nem adok pénzt. Okos.
Miért csinálod ezt?
Tényleg azt gondoltad, hogy tőlünk választ fogsz majd kapni?
Jelent neked valamit a szeretet??
Megértem, hogy nem akarsz olyan pasit, akit neked kell eltartni otthon vakarja a seggét, neked meg ki kell szolgálni, de nem kellene így viselkedned...
Ha nem lennél ennyire anyagias és inkább számítna a szeretet, mint a pénz, már rég lenne valakid, ha jól nézel ki. Ha pedig nem nézel ki jól, kinek kell egy önző, csúf banya, aki gyémántba van göngyölve??
Szerintem változz meg egy picit és még megis kaphatod, amit akarsz, úgy hogy boldog is lehetsz mellete. De amíg, csak a pénz számít és mindenki szolga, addig ez lehetetlen...
Nem ismerlek, de nem hiszem, hogy egy primitív nulla vagy, még ha néha elhánytam magam attól, amiket írtál.
Mi a baj?
És miért csak apukádról írsz?
Anyukáddal mi a helyzet?
Tesóid vannak?
Barátok?
Volt már pasid?
Egyébként lehet aranyos meg nőiességet is sugároz, ahogy beszélsz, hogy ilyen meg olyan ruhákat kaptál, remélem örülsz neki, de az nem szép, hogy másokat lenézel is csak ezek sámítanak neked...
Én értékre kevesebbet kaptam mint, te, de ha semmit nem kapok sem sértődtem volna meg miatta. Sajnos nem vagyok szegény, de ha az lennék sem érezném magam kevesebbnek, mert úgy érzem mindenem megvan. Ami nem igaz, de mivel így gondolom, így érzem, így van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!