Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok valaha ilyen pasit magamnak? HOL KERESSEM?
Nem arról van szó, hogy pénzéhes lennék, de nekem szüleim idáig mindent megadtak. 8000-ért arckrém, 22 ezerért parfüm, 25-ért csizma, télikabátok stb... Ha mondjuk azt mondom, hogy szeretnék egy Guess táskát 30-ért, szinte biztos, hogy meg is kapom előbb vagy utóbb... de inkább elöbb. Szeretem a mínőségi dolgokat, és ezek sajnos pénzbe kerülnek.
Na de, azt mondják ezt egy pasi se tolerálja majd. Ha mondjuk most lenne egy "párom", megkérdezné mit akarok ünnepekre azt mondanám, hogy azt a Chanel Allure parfümöt 33ezerért. Megvenné? Nem nézne furcsán? Nem rúgna ki azonnal?
Persze, ha most valaki ide lökne 1-2 milliárdot, lazán eltudnám költeni, de valahogy nekem nem ez az első ahhoz, hogy érezzem magam valakinek, hogy boldog legyek.
És nem azért mert mindenem megvan. Persze sok mindenem van, de elhányám magam, ha dicsekednem kellene vele, vagy másokat szivatni, hogy nekem ez meg az megvan.
Sokkal több az az ember, aki kemény munkával, tanulással ért el bármit, mint aki örökölt több milliót:S És nem azért, mert a másik ember értéktelen, csak az illető okos valószínűleg és kitartó volt....
O. társaidnak mi bajuk veled?
Szerintem gondolkozz el azon egy picit, hogy mik a jó tulajdonságaid, mik a rosszak és próbálj meg egy olyan ember lenni, akit lehet szeretni, ha akarod, olyan akit lehet tisztelni valamiért (nem a pénzért).
Minden ember más, mindenkinek vannak hibái, neked is, nekem is, de ha én most azt mondom neked, hogy egy féreg vagy, az nem lesz igaz. Ha más ezt mondja, az sem lesz igaz. Viszont gondolkodj el rajta, hogy miért mondják??
Nem lenne jobb, ha azt mondanánk, hogy egy csodálatos nő vagy és "irigyelnénk" olyan dolgokért, ami a tiéd, aki vagy és nem a pénzért?
Szerintem tanulj meg valami szakmát vagy szerezz diplomát, akkor nem leszel kiszolgáltatva senkinek sem. Utána kereshetsz magadnak gazdak pasikat. Ha találsz egy olyat, aki szeret, a pénzed és a szeretet is meglesz, ha pedig becsap, akkor nem kell csövesnek lenned és éhen pusztulnod abban a tudatban, hogy nem csak belül vagy értéktelen, de pénzed sincs.
Mindenki pénzt akar, mindenki boldog akar lenni, de nem szabad, hogy csak a pénzről szóljon minden, mert akkor boldogtalan leszel.
És soha a büdös francért nem lennék képes tisztelni senkit meg szeretni azért, mert ő most egy elnök vagy hasonló. Persze mindenki más.
Soha nincs veszve semmi és van idő arra, hogy megváltozz, ha szükséges...
Mondom nem ismerlek, nem tudom, hogy milyen vagy, de ez nagyon negatív, hogy azt hiszed a szeretet az, hogy rabszolga vagy meg ilyenek, a pénz meg az isten...
Legyél büszke arra aki vagy és érd el a céljaid, de vigyázz, ne változz egy undormánnyá, akiben nincs semmi szeretni való...A hatalomtól nem leszel sok, akkor leszel sok, ha nem élsz vele vissza...Melyik a jobb, ha félnek tőled az emberek és legszívesebben megölnének vagy az, hogy szeretnek????
Te igen is vagy valaki, bárki ugat neked bármit. Lehet, hogy vannak hibáid, de nem vagy egy selejt attól még és a hibák javíthatóak! Senki sem tökéletes, senki sem született úgy, hogy mindent tud, mindenre képes. Ha bánt téged valaki, ne foglalkozz azzal, amit mond, csak ha van alapja.
Ne hagyd, hogy elnyomjanak és te se tedd ezt! Alkos meg a jövőd, legyen sok pénzed, barátod, szép életed, ezt kívánom neked!
Beírtam Google-be mi a szeretet, és ezt kaptam ki:
"Amikor nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már előrehajolni, hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is izületgyulladása van. Ez a szeretet."
Köszönöm szépen. Ha majd ott tartok, hogy nem tudok előrehajolni, nem fogom festegetni a körmeim így se, úgy se.
Van egy anyukám, bárcsak ne lenne. Kisebb koromban nagyon nagyon sokat sírtam amiattam, hogy nekem ez a nő jutott. Aggresszív, logikus gondolkodásra teljesen képtelen, önző, idegbajos, hazudozógépezet. Sajnos nem tudok máshogy érezni iránta csak megvetéssel, gyűlölettel, haraggal.
Nem volt pasim. Barátaim vannak, de egyik sem valami intelligens, hogy azt mondhatnám adhatok az értelmes véleményükre, vagy őszintén megbízhatok bennük.
Soha soha nem dicsekszem, társaim már utálnak eléggé. Lehet irigyek, lehet alapjáraton antipatikus a kisugárzásom.
Szakmám lesz. Unalomba, tehetetlenségbe nem akarok megőrülni.
Én nem tudom, te 81%-os hol élsz. Valami utópista, elképzelt tökéletes világban, ahol szeretet helyében nem csak szeretetet vársz, de kapsz is javában. Csak hogy tudd, Magyarországon, Budapesten, 2010-ben nem ez van. Mivel egyértelműen nincs ilyen hogy adsz és kapsz tök egyenlően, ez egy értelmetlen vita.
"Sajnos nem élek szegénységben" :XD :XD :XD :XD :XD
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:35
Teljesen igazad van neked is, meg a katonának is:)
De sajnos neten keresztül nem tudhatunk semmit sem a kérdezőről. Azok alapján, amiket írt, én is nagyon durvát mondtam rá, amit már bánok. De remélem a valóságban nem ilyen, vagy legalább azt, hogy nem csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!