Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találok valaha ilyen pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok valaha ilyen pasit magamnak? HOL KERESSEM?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy pénzéhes lennék, de nekem szüleim idáig mindent megadtak. 8000-ért arckrém, 22 ezerért parfüm, 25-ért csizma, télikabátok stb... Ha mondjuk azt mondom, hogy szeretnék egy Guess táskát 30-ért, szinte biztos, hogy meg is kapom előbb vagy utóbb... de inkább elöbb. Szeretem a mínőségi dolgokat, és ezek sajnos pénzbe kerülnek.

Na de, azt mondják ezt egy pasi se tolerálja majd. Ha mondjuk most lenne egy "párom", megkérdezné mit akarok ünnepekre azt mondanám, hogy azt a Chanel Allure parfümöt 33ezerért. Megvenné? Nem nézne furcsán? Nem rúgna ki azonnal?

2010. dec. 1. 21:36
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/234 A kérdező kommentje:
elegáns kávéházakban, éttermekben? mondanátok pár konkrétumot?
2010. dec. 7. 19:16
 152/234 anonim ***** válasza:
100%
akkor lényegében egy kis d...gásért kapsz ezt azt, mert hogy ez nem kapcsolat......
2010. dec. 7. 19:17
 153/234 anonim ***** válasza:
Caffé Perté, Hadik, Centrál, Arena Pláza, Lukács fürdő, WestEnd City Center, Madách színház...szórakozóhelyre a Zöld Pardon, Rio, és van még pár... de ezeket tuti vágod, ha pesti vagy, és elit körökben mozogsz :)
2010. dec. 7. 19:32
 154/234 anonim ***** válasza:
100%

Programozó vagyok.

A munkát interneten találtam, mellette iskolába járok.

2010. dec. 7. 19:34
 155/234 anonim ***** válasza:
Milyen munkát végzel?Mert igen érdekelne..
2010. dec. 7. 19:35
 156/234 anonim ***** válasza:
Mármint,hogy szakmádban helyezkedtél-e el,vagy pedig egyéb munkahely? Suli mellett..
2010. dec. 7. 19:39
 157/234 Apollo93 ***** válasza:
100%

17:23-as vagyok:)

Jelenleg tanulok még és 16/F vagyok.

A kiút egyszerű. Emocionálisan megpróbálsz fejlődni és nem is kicsit. Ennyi az egész. Azzal nincs is baj hogy szereted a drága, márkás cuccokat a baj ott van hogy ezeket többre értékeled mint pl a szeretetet. Azt hogy milyen párt választasz azt Te döntöd el lehet gazdag lehet szegény is annyi a lényeg hogy figyelj oda mennyire fejlett érzelmileg. A gazdagok(úgy veszem észre) többsége elvan szállva vagy más személyiségi problémája van. A jellemeden dolgozz mert ha azt veszik észre hogy irányítani tudnak akkor ki fognak használni kegyetlenül és nem Te leszel a főnök aki lehúzza őket pénzel hanem Te leszel a szolgájuk aki pénzért sz*pik. Ha valamire kíváncsi vagy még akkor msn vagy valami...Ja és ha nem megy a változás akkor segíthetsz azzal hogy kicsit lejjebb adsz az igényeidből és nem örökre csak 1-2 hónapra hogy könnyebben értékeld a dolgokat és ami(szerencsédre) van neked.:)

2010. dec. 7. 19:50
 158/234 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem rúgna ki senki, mivel nem is fogsz kelleni senkinek!
2010. dec. 7. 20:06
 159/234 anonim ***** válasza:
100%

19:11-re

Nem, kötözködésből, de tudod, hogy az ominózus úriembernek te nem a barátnője vagy, hanem csak a szeretője, aki kihasznál téged??? Egyszer majd még megbánod....

Szerintem alapíts klubot a kérdezővel, és együtt használjátok ki a pasikat!

És még csodálkozunk, hölgyeim, hogy a férfiak nem bánnak velünk nőként??? (Ezt általánosságban mondtam.) Sajnos egyre több az olyan nő, aki egy kis pénzért nagyon tud szeretni és ragaszkodni. Pestiesen szólva: aki ku***ának áll, ne csodálkozzon, ha megba***ák!

Én előbb halok meg, mint hogy engem bárki "megvegyen", használjon. Lehet, hogy nem leszek kőgazdag, de képes leszek a tükörbe nézni, ez pedig mindennél fontosabb.

2010. dec. 7. 20:09
 160/234 anonim ***** válasza:

Programozó:

Ezt amolyan távmunka, így tudok mellette tanulni is. Egyébként programozási munka, csak olyan anyagot kell hozzá megtanulnom, amit még nem ismerek. Viszont elég jól haladok benne, autodidaktaként tanulok. (Mellette meg a suli)

2010. dec. 7. 21:12
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!