Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találok valaha ilyen pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok valaha ilyen pasit magamnak? HOL KERESSEM?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy pénzéhes lennék, de nekem szüleim idáig mindent megadtak. 8000-ért arckrém, 22 ezerért parfüm, 25-ért csizma, télikabátok stb... Ha mondjuk azt mondom, hogy szeretnék egy Guess táskát 30-ért, szinte biztos, hogy meg is kapom előbb vagy utóbb... de inkább elöbb. Szeretem a mínőségi dolgokat, és ezek sajnos pénzbe kerülnek.

Na de, azt mondják ezt egy pasi se tolerálja majd. Ha mondjuk most lenne egy "párom", megkérdezné mit akarok ünnepekre azt mondanám, hogy azt a Chanel Allure parfümöt 33ezerért. Megvenné? Nem nézne furcsán? Nem rúgna ki azonnal?

2010. dec. 1. 21:36
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/234 A kérdező kommentje:
Utolsónak mondom, hogy te vagy az idióta. gondolom te a kőbányai turkálóból próbálsz "divatos", esztétikus lenni. És teljesen biztos vagyok benne, hogy legszívesebben megfojtanád azokat a bizonyos fashion street-es embereket... Ha egyáltalán láttál már olyan embert.
2010. dec. 7. 16:18
 112/234 A kérdező kommentje:
^^utolsó előtti v akárki...
2010. dec. 7. 16:18
 113/234 anonim ***** válasza:
Ha szeretni fogod nem fog majd érdekelni,de ha jobban szereted a pénzt,csak a pasit sajnálom majd mert át lesz verve és csak kihasználva,ha csak erre mennél..Ha szerelmes lennél és oylanba aki gazdag...egy szót sem szóltam.De azért gondold át,hogy mi fontosabb a pénz vagy a szerelem.Nem cikizésből mondom,de gondold átt."Pénz nem boldogít" (Ha esetleg pénzeszsák lenne de viszont verne vagy megadná a pénzt és alig látnád mert K*vázna vagy mást,ha nincs szerelem).Inkább olyat keress aki szeret,és boldog vagy mellette.De ha neked úgy is jó,amit a zárójelben leírtam akkor sem szóltam semmit...na peace
2010. dec. 7. 16:31
 114/234 A kérdező kommentje:

"Ha esetleg pénzeszsák lenne de viszont verne vagy megadná a pénzt és alig látnád mert K*vázna vagy mást,ha nincs szerelem."

Verni semmiképp NE verjen, de szegényeknél ez a verés dolog sokkal gyakrabban előfordul.

Legeslejobb lenne, ha alig látnám és k*rvázna. Na az már tényleg mennyei lenne. De ez már túl sok is, és szerintem fontos, hogy ne legyünk telhetetlennek.

2010. dec. 7. 16:38
 115/234 anonim ***** válasza:
100%

Szóval tartson el, adjon neked pénzt és tűnjön a pi.csába...neked ez az ideál?Ritka nagy k.rva vagy.:)

Azt se érdemled meg, hogy egy ló szárazon análba toljon.

Szánalmas vagy :)

2010. dec. 7. 16:41
 116/234 anonim ***** válasza:
Drogozhat is mert ismerek gazdagabbakat akik már nem tudták hova tenni a pénzüket és a fiú majdnem lelőtte a barátnőjét.Csak említem,hogy ilyen is van,de sajnos azt,hogy ne emeljen rád kezet,sem te sem én nem tudom eldönteni.Személy szerint én a barátnőm SOHASEM tudnám bántani mert SZERETEM és ha nincs ez meg egy kapcsolatban ...Magyarul,ha csaj lennék,100% hogy nem mennék bele egy oylan kapcsolatba amiben nem szeretjük egymást,mert ha valami nem tetszik drogozna és elpufál? Mai világ már közeledik ez felé.De VANAK KIVETELEK.Bízok benne hogy ha találsz akkor ilyet.Csak segíteni akarok nem letámadni ne érts félre.
2010. dec. 7. 16:44
 117/234 anonim ***** válasza:
szerintem ha találsz pasit akkor nem a legdrágábbat kéne kérni szerintem..én is imádom a guesst, meg a jó parfümöket stbstb...de pasimtól sose kérném..te megkapod szüleidtől, én általában spórolok vagy valami ünnepre megkapom (csak úgy nem szoktam). persze ha kifogsz egy olyan pasit aki megvenné neked akkor kérheted..csak azt is egy idő után szerintem...addig meg találj ki egy középkategóriás dolgot..én prada parfümöt szeretnék, de elég drága így most egy chloé vagy egy paco rabanne lesz így minőségi is, de olcsóbb.
2010. dec. 7. 16:48
 118/234 anonim ***** válasza:
100%
Így van, én sem öltözöm turkálóból, szeretem a divatos ruhákat, DE én meg is teremtem magamnak rá a pénzt! Nem keresek csajt, hogy na gyere anyukám most jól kihasznállak a pénzedért, te ezt teszed a pasikkal, undorító dolog!A legszomorúbb meg az, hogy meg is teheted mert nő vagy.
2010. dec. 7. 16:49
 119/234 A kérdező kommentje:
A mai világban a 14 éves is drogozik már bocs. Vannak ismerőseim akikkel különórán vagyok, kisebbek is, és rendszeresen használnak drogokat azon a pénzen amit szüleik adtak uzsira, meg osztálypénzre meg ilyenekre.
2010. dec. 7. 16:50
 120/234 A kérdező kommentje:

16:49

Én sose mondanám, hogy figyu vedd meg ezt! Finoman, ízlésesen, rafkósan rávezetném.

Egyébként ahogy már mondtam, sose volt barátom. Ilyen emberrel még nem találkkoztam, és csóringerekre meg nincs szükségem.

2010. dec. 7. 16:52
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!