Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találok valaha ilyen pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok valaha ilyen pasit magamnak? HOL KERESSEM?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy pénzéhes lennék, de nekem szüleim idáig mindent megadtak. 8000-ért arckrém, 22 ezerért parfüm, 25-ért csizma, télikabátok stb... Ha mondjuk azt mondom, hogy szeretnék egy Guess táskát 30-ért, szinte biztos, hogy meg is kapom előbb vagy utóbb... de inkább elöbb. Szeretem a mínőségi dolgokat, és ezek sajnos pénzbe kerülnek.

Na de, azt mondják ezt egy pasi se tolerálja majd. Ha mondjuk most lenne egy "párom", megkérdezné mit akarok ünnepekre azt mondanám, hogy azt a Chanel Allure parfümöt 33ezerért. Megvenné? Nem nézne furcsán? Nem rúgna ki azonnal?

2010. dec. 1. 21:36
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/234 anonim ***** válasza:
100%
Mond csak te mit is szeretnél egyáltalán dolgozni? Mert úgy tűnik a válaszaidból hogy te lenézed, azt aki keményen dolgozik, már pedig a mai világban nem adnak pénzt a két szép szemedért, ha nem dolgozol...persze kinyafoghatsz a szüleidnél ezt azt, vagy ők majd eseleg betesznek vhova, de ha ott sem dolgozol akkor nem sokáig leszel ott, mert aki nem dolgozik, azt mindenhonnan kivágják, szal én azért elgondolkoznék a jövőn a munkával kapcsolatban...
2010. dec. 3. 13:08
 102/234 A kérdező kommentje:
Teljesen félre értelmezitek a kérdésem... én nem azt mondom, hogy kitartott akarok lenni, vagy hogy megvettem a munkát... én csupán azt mondom, hogy nem akarok olyan pasit aki a társadalomban alul maradt. Vagy olyat aki ugyan nincs alul, de sóher. És mivel jelenlegi környezetünkben 100-ból 99 vagy csóró vagy zsugori, 1 az aki nekem kell. És kérdésem arról szól, hogy igazam van-e? Így van-e? Helyesen láttom-e a pasikat, hogy nem szeretnek ilyen tételekben költeni barátnőjükre? És hogy vajon hol találhatom meg azt a bizonyos 1-et.....
2010. dec. 3. 19:56
 103/234 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan ember, aki nem sajnálná rád, ha tehetősebb. De ilyen ember szerintem max 100db/10millió. És valószínűleg már foglaltak.
2010. dec. 3. 23:00
 104/234 Zozymo ***** válasza:
Hát csak akkor fogsz ilyet találni ha minimum plázacica vagy playmate vagy. De akkor meg már meg kellet volna hogy találd.
2010. dec. 3. 23:00
 105/234 anonim ***** válasza:
100%
azért a csajnak nincsenek extrém igényei. egy 30ezres táska semmi ahhoz képest, hogy a rózsadombon meg a mátyáshegyen minden szőke feleség q7-tel meg x5-tel mászkál. 25 ezres cipője meg minden vetítő panelprolinak van. egy parfümöt meg ha megnézed, 2 évig jó egy 50 milis, ami egy 20ezres chanel 5-tel számolva havi kb 800 ft, 1,5 doboz cigi...
2010. dec. 4. 00:53
 106/234 anonim válasza:
100%

Tudod kedved kérdezö lehet hogy te soha nem fogsz napi 10órát hogy is mondtad gürcölni a havi 80-90ezerért, hanem majd apuci berak valami jó kis 200ezres melóba ahol egész nap a segged mereszted.De soha nem fogod a pénzt úgy érezni, kezelni, költeni mint egy átlag ember, és itt most nem szegényröl vagy gazdagról beszélek, hanem olyanról aki igenis MEGDOLGOZOTT a pénzéért. egész életedben a szüleid toltak a segged alá mindent, és most itt kérdezed hogy hol találhatsz olyan pasit aki ezt "átvállalja", szánalom hogy vannak ilyen nök, és sajna elég sokan.

Amugy ezt leszámítva a parfüm témában egyetértek, nem keresek sokat de inkább veszek parfümöt 15ezerét ami egy évig elég és egy pöffentés azt csá mint 4-5ezerét de az kéthavonta, összeadva jobba jársz a drágával.ami meg az arckrémet illeti, hány éves is vagy te hogy ilyen szottyadt a böröd hogy 8ezerért kell arckrém neked?

2010. dec. 4. 03:56
 107/234 A kérdező kommentje:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:53

Látom azért akad egy-két értelmiségi is itt.

2010. dec. 4. 18:37
 108/234 Zozymo ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz senki véleményével, keresd azt a pasit akit szeretnél, és szerezd meg magadnak.
2010. dec. 5. 23:17
 109/234 anonim ***** válasza:
Fashion Street Budapest, hahahaha XD Ne csináld nem bírom XD Komolyan mondom haláli ez a kérdés, tuti FAKE, mert ilyen idióta mint a "kérdező" nincs a világon, komolyan mondom, max a filmekben...De azért jó poén, párommal követjük a kommenteket, és szakadunk a röhögéstől.
2010. dec. 6. 14:19
 110/234 anonim ***** válasza:
Ritka undorító egy "nő" vagy te is.Szomorú, hogy ilyenek a magyar nők:( dehát megtehetik, mert ki van nyalva a seggük, értékesebbek mint a férfiak.
2010. dec. 7. 16:18
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!