Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok valaha ilyen pasit magamnak? HOL KERESSEM?
Nem arról van szó, hogy pénzéhes lennék, de nekem szüleim idáig mindent megadtak. 8000-ért arckrém, 22 ezerért parfüm, 25-ért csizma, télikabátok stb... Ha mondjuk azt mondom, hogy szeretnék egy Guess táskát 30-ért, szinte biztos, hogy meg is kapom előbb vagy utóbb... de inkább elöbb. Szeretem a mínőségi dolgokat, és ezek sajnos pénzbe kerülnek.
Na de, azt mondják ezt egy pasi se tolerálja majd. Ha mondjuk most lenne egy "párom", megkérdezné mit akarok ünnepekre azt mondanám, hogy azt a Chanel Allure parfümöt 33ezerért. Megvenné? Nem nézne furcsán? Nem rúgna ki azonnal?
hány éves vagy ?
találkoznál velem egyből megszeretnél nem mintha megtudnám ezeket fizetni de ahogy eddig irtad az jött le hogy : szép vagy,de mégis olyan plázacicás (átkurod a gyengébbet és kell a pénz )
ahogy a kérdés van ugy veszem hogy még nem találtál ilyet szóval vagy nem volt pasid vagy pont ilyet nem találtál. ha volt pasid akkor miért szakitottál vele ? mert nem volt pénze vagy megcsalt vagy más ?
ja és még annyit erről a szeretet dologról, hogy apám mindig azt mondja, hogy ne bízzak meg senkiben mert mindenki csak a saját érdekét nézi. azt is szokta mondani, hogy jobb ha te nézed le a másikat mintha téged néznek le. meg hogy az ő úgynevezett fiatalkori barátai mindig kihasználták, mert ugye ezt csinálják egymással az emberek. és sajnos én is ezt tapasztalom. szóval ennyit a szeretet-szerelemről.
"Mivel senki nem tud egyformán szeretni, mindig csalódnunk kell." Kosztolányi
Azt a jóbüdösku***va életbe! Az ilyen szánalmas, agybeteg, primitív nőszemélynek élnie sem lenne szabad! Mire vagy te jó egyáltalán? Mondd meg, kérlek! Tudod, mit jelentenek azok a bűvös szavak, hogy: szeretet, empátia, tolerancia, intelligencia, jószívűség, állhatatosság stb? Tudod, kire mondják azt, hogy egy jellem? Hát rád nem az biztos. A társadalom selejtje vagy sajnos, és egy szép napon te is rájössz majd, hogy egy genetikai selejt vagy ezzel a gondolkodással. És nem, nem kérek elnézést a durva szavakért, mert felháborít, ha valaki ennyire pofátlan, pénzéhes, undorító, számító dög!
Fogalmad sincs az életről, fogalmad sincs a valódi értékekről, és ez szomorú! Az EQ-d a béka segge alatt van, és mindenben csak a pénzt látod.
Bizony, bizony, bevallom, "csóró" vagyok, nekem nem telik 30-eres táskára, meg 8 ezres arckrémre, meg a tököm tudja, milyen sz@rságokra. De! Ha lehetne, sem költenék rá ennyit. Egyszerűen elvből. 30 éves leszek lassan, és az 500 ft-os arckrémtől is nagyon szép a bőröm pölö. Ja, és mielőtt mondanád, nem, nem savanyú a szőlő. Nem bizony! Mert a hozzád hasonlók egyszerűen taszítanak, és a hátsóm sem törölném beléjük. Van olyan rokonom, akinek azért van mit a tejbe aprítania, és mégis tök jó fej, aranyos, kedves. Nem az taszít, ha valakinek pénze van hanem az, hogy ha úgy viselkedik, hogy neki mindent szabad, neki minden jár, miközben minden más háttérbe szorul. Ja, és persze úgy jár mindez, hgy köben annyit nem mond: fapapucs.
Igen, "nincs pénzem". Van helyette viszont egy csodálatos barátom, aki szeret, imád, tisztel, és akit én is szeretek. Ezenkívül vannak szüleim, unokatestvéreim, nagymamám, van egy keresztlányom, akinek egyetlen mosolya mindennél többet ér számomra, vannak barátaim, könnyen ismerkedek, és érzem, hogy "szeretnek". Persze törekedni fogok rá, hogy minél jobban élhessek, de nem bármi áron, és főleg NEM MÁSOKON ÉLŐSKÖDVE! Boldog vagyok jól érzem magam.
Végezetül egy kínai bölcsességet írnék ide, amit jó lenne, ha a magadfajták átgondolnának.
Vehetsz házat
De otthont nem;
Vehetsz ágyat,
De álmot nem;
Vehetsz órát,
De időt nem.
Vehetsz könyvet,
De tudást nem;
Vehetsz pozíciót,
De tiszteletet nem;
Megfizetheted az orvost,
De az egészséget nem.
Megveheted a lelket,
De az életet nem;
Megveheted a szexet,
De a szerelmet nem.
Hát, ennyit ér a pénz. Szükséges eszköz, de nem boldogít, bár jó, ha van. De úgy az igazi, ha magadnak teremted meg.
Ráadásul a pénz elfogyhat, de az igazán fontos dolgok - pl. szeretet - soha!
Mennyé' szenet lapátolni, te szerencsétlen!
hát ha így állsz hozzá nem meglepő..persze nézzünk le mindenkit, nehogy ő tegye meg ezt velünk..
én sem látom a szüleimet kicsi koromba se sokat..megvan mindenem még ha nem is a fashion street-ről van, mégsem vagyok elkényeztetett vannak barátaim olyan is akinek több pénze vagy és olyan is aki egyik napról a másikra él..én is szeretnék sok mindent..de nem olyan áron hogy valaki eltartson. amúgy meg azt írod hogy te 80-90ezerért nem güriznél egy gyárban....hát elhiheted akik ott melóznak se azért teszik mert ez minden álmuk, hanem mert el kell tartani a gyereket, meg magukat valahogy (ismerek olyat aki 2 diplomával van ott, mert nem kap állást máshol)..mert sajnos nem mindenki olyan szerencsés hogy megvan a háttere, vagy épp elindít egy vállalkozást és az be is jön neki...nem így működik ez... sosem tudhatod, hogy te mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy nem lesz pénzed, beteg leszel, vagy csak nagyon magányos..és akkor senki se fog neked segíteni mert le kell nézni mindenkit..
:O ez igen terjedelmes szöveg lett ;) else olvastam csak azt a "verset" az viszont nagyon bejön :D
de amugy mindenkit meglehet menteni szóval nincs reménytelen ember .
Dani
az én barátom pénzes, ráadásul külföldi. Nem azért jöttem vele össze, mert vonzott, v. szerelmet éreztem, csak egyszerűen érdekes embernek találtam (+ imponált, h rögtön ajándékokkal halmozott el). én sem kötődtem azelőtt senkihez, de mostmár megszerettem őt, és nagyon rossz, hogy sokat van távol.
Sosem kérdezem tőle, van-e még mellettem pár málenkájá gyévocskája azokon a helyeken, ahol még megfordul...majd elmondja, ha úgy gondolja. Igazából nem szeretném tudni, ha igen :). A munkájáról soha nem hajlandó beszélni, ezt el kell fogadnom. 4-6 hetente találkozunk, akkor, amikor neki jó. A kapcsolatunkban ő irányít, ha megtetszik 1 szép ruha, olyan színben veszi meg nekem, amelyik neki tetszik :D.
Ő a 2. olyan barátom, akivel több hónapja együtt vagyok....az 1. pasimban hatalmasat csalódtam. Az arcomba mondta, hogy nem vagyok szerethető. Azóta nem is szerettem senkit, az összes pasit kihasználtam, és eldobtam. Most jutottam el oda, h a barátomat v.mennyire szeretni tudom.
Amúgy neten is lehet pasit találni, de elegáns kávéházakban, éttermekben, wellness-ben, hotelekben, színházban nagyobb az esély olyannal összefutni, amilyet te szeretnél.
Viszont azt tanácsolom, azért figyelj arra, hogy ne függj tőle majd teljesen, ne szeresd meg nagyon, mert lehet, hogy egyszer majd megun. Néha tartok ettől, bevallom őszintén, de egyellőre nem idegesítem ezzel magam.
Remélem ezeket a válaszokat átgondolja és megjön végre az esze..Ne légy ilyen p*csa így mindenki csak utálni fog,és átkozni stb. Ha van is pénzed,attól még a másik embert tényleg nem kell lenézni,ő nem tehet róla,hogy ilyen a sorsa.Gondolj arra,hogy te is lehetnél a helyében,ha nem ebbe a családba születsz,és a szüleid mindent (gyárban dolgoznak ész nélkül pl minimálbérért) csak azért,hogy eltartsanak téged.Régebben,a kétkezű munkásokat becsülték jobban,akik a keze munkájukból éltek,de mindenkinek munkája is volt.Ha elküldenének pl külföldre apuci anyuci nélkül,és ismerettség nélkül,egy átlagos emberként egy átlagbért adó munkahelyen,szerintem te sem néznéd le többé azokat,akik úgy dolgoznak EGÉSZ ÉLETÜKBEN,ha nem jön egy kis szerencse.Amit az édesapa mondott,abban igaza van,DE! Sose vidd túlzásba!Mert ez már ott van!Lenézel embereket,akik nem tehetnek arról amilyen a helyzetük,és foggal körömmel kapaszkodnak és akarnak dolgozni,másrészt az emberek kihasználása..így ugyanolyan leszel,mint a többi ember aki kihasználja a másikat.Így fordula világ rosszra..mindenki mindenkit kihasznál,és aztán ez van...
Én a támadok oldalán állok,hogy miért kell ezt csinálnod?!
Kihasználni a másikat,lenézni...Szép kis jövő lenne.. <-Pont ezért állok a támadók oldalán.Mi lenne ha mindenki ezt csinálná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!