Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találok valaha ilyen pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok valaha ilyen pasit magamnak? HOL KERESSEM?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy pénzéhes lennék, de nekem szüleim idáig mindent megadtak. 8000-ért arckrém, 22 ezerért parfüm, 25-ért csizma, télikabátok stb... Ha mondjuk azt mondom, hogy szeretnék egy Guess táskát 30-ért, szinte biztos, hogy meg is kapom előbb vagy utóbb... de inkább elöbb. Szeretem a mínőségi dolgokat, és ezek sajnos pénzbe kerülnek.

Na de, azt mondják ezt egy pasi se tolerálja majd. Ha mondjuk most lenne egy "párom", megkérdezné mit akarok ünnepekre azt mondanám, hogy azt a Chanel Allure parfümöt 33ezerért. Megvenné? Nem nézne furcsán? Nem rúgna ki azonnal?

2010. dec. 1. 21:36
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/234 anonim ***** válasza:
Köszi,hogy ezt így leírtad nekem..Amúgy így suliba mit programoztok? csak egy példa kéne ... Bocs,hogy így ezzel zargatlak,de nagyon érdekelne.Nem akarom rabolni az időd. :S
2010. dec. 7. 21:24
 162/234 anonim ***** válasza:
54%
Elkényeztetett kis ribanc...
2010. dec. 7. 21:50
 163/234 anonim ***** válasza:

Programozó:

Írj egy privátot, és akkor válaszolok a kérdéseidre, mert ezt nem itt kéne :D

2010. dec. 7. 22:03
 164/234 anonim ***** válasza:
70%
Tipikus újgazdag mentalitás a tiéd, ajánlom a Hyppolit, a lakáj c. filmet, a magadfajta vérprimitív rongyrázókról szól. Elkényeztetett kis anyagias materialista vagy, akinek a prolik számára sugárzott médiumok a lelkébe égették a vadkapitalista liberalizmus "érték"rendjét a "harácsolj sokat, nuku érzelem" léleklúgozó létállapotának jegyében. Tudod mi vagy te? Egy lelki lumpenproletár, egy manimámorban megbicsaklott igénytelen belpesti senki. Tanulmányozd Platón ideatanát, ne a féregmentalitást hintő anyagias materializmus, azaz korunk téveszméje vezérelje a tetteidet! Ami anyagból van, az múlandó, az ember azonban több puszta atomhalmaznál, igaz ezt a Plázában és a kokósanel üzletben nem mondják el a reklámbolondított magadfajta manipuláltaknak, a fogyasztói társadalom zombidroidjainak...
2010. dec. 7. 22:45
 165/234 anonim ***** válasza:
70%
Hát kérdező ha azt hiszed hogy a guess táska miatt az emberek többre fognak tartani, ki kell hogy ábrándítsalak: le se sza*ják a táskádat. Senki se nézegeti, és senki se szagolgat, csak elmennek melletted az utcán, és észre se vesznek. Egy vagy a tömegből. Ha neked az önbizalmat egy táska vagy egy parfüm adja, akkor komoly gondok vannak a fejedben, és szerintem is keress fel szakembert. Egy pokol lehet az életed, rohadtul nem irigyellek, akármilyen táskád van...Se barátok, se szerelem, se szeretet, se intelligencia, se tehetség, se ész, se jövőkép, se semmi... Sajnálatra méltó vagy...Ahelyett hogy azon gondolkozol hogy találhatnál majd egy "második apucit" aki eltart, inkább azon gondolkozz hogy mit kezdj magaddal az életben. Szánalmas jövőt áll így előtted...
2010. dec. 7. 23:42
 166/234 anonim ***** válasza:
30%
Úristen... Én ezt már nem bírom olvasni. Hogy lehetsz egy ilyen kis pénzéhes kurv@?? Nézzél már magadba... De persze, ha téged néznek le gondolom fel vagy háborodva, hogy a kis úripics@val nem csinálhatnak ilyet, de te teljesen nyugodtan lenézheted a másikat és csórózhatod, zsugorizhatod a másikat. És igenis rengetegen 80-90 ezerért dolgoznak napi 10-12 órákat is. És ne mondd már nekem, hogy egy olcsóbb parfüm/csizma/kabát/arckrém nem lehet ugyanolyan jó és tartós mint egy olyan aminek az ára a csillagos ég?? És szerinted aki turiból öltözik az nem lehet divatos? Én ugyan nem onnan öltözök, de a ruháimat reális árért veszem és a szüleimtől nem lenne pofám 10-15 ezernél drágábban kérni BÁRMIT is. Még amikor akarnak adni nekem egy kis pénzt azt se fogadom el mert tudom, hogy milyen helyzetbe vagyunk és tudom, hogy szükségük van rá. És igen.. jól el lehetsz b@szva, de legalább ne szidnád a másikat, az átlag embereket akik tudják, hogy milyen amikor meg kell dolgozni a pénzért és ki kell fizetni a számlákat plusz még kaját venni meg a gyereknek ez meg az. És úgy meg pláne ne mondjál már semmi rosszat a másikra úgy, hogy nem is tudod, hogy milyen így élni.. Nem tudod, hogy milyen amikor vmit nem kaphatsz meg mert muszáj kifizetni a számlát meg a rezsi meg stb. Úgyhogy elmehetsz már a pics@ba a pénzéhes kis hülye retardált semmibevevő pofáddal. Na aludjál jól és álmodj guess táskákról meg egyéb ilyen sz@ros kis márkás cuccokról amit majd anyuci meg apuci örömmel rak a karcsonyfa alá. Nálatok aztán a karácsony tuti nem a szeretetről szól. Egyáltalán volt valaha olyan ünnepetek ahol leültetek és beszélgettetek, együtt néztetek vmi filmet. És olyan igazi családi hangulat volt ami NEM a pénzről szólt? Hát nemhinném. Na csá.
2010. dec. 8. 00:11
 167/234 A kérdező kommentje:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:45

Te kábé egy b*szott nagy debil vagy.... maga vagy az idegen szavak szótára két lábon. :XD

ja és tök nyugodtan elmehetnél a showder clubba..

2010. dec. 8. 17:35
 168/234 anonim ***** válasza:
Nem tudok küldeni :D küldj te itt megadom a e-mail cimet Hardys111111@azet.sk Amúgy nagyon kössz!
2010. dec. 8. 18:06
 169/234 anonim ***** válasza:
100%

Fáj az igazság pici aranyom, hogy egy ordas nagy k**a vagy? Nyugodtan szidhatod itt a normális embereket, de akkor tiplizzél innen elfele, mert normális, épeszű ember itt nem fog veled egyetérteni.

Hadd kérdezzek valamit: ha egyszer majd édesanyádék elhunynak - mert sajnos ez az élet rendje -, és épp nem lesz melletted senki, aki a k***a nagy igényeidet finanszírozza, akkor mit csinálsz? Kútba ugrasz, mert neked jár a Guess táska, meg a csilivili bizb*sz?

Nem az itt levők a debilek, meg a hülyék, hanem csakis saját magad. Szánalmas kis gyökér vagy, ez az igazság.

2010. dec. 8. 18:25
 170/234 anonim ***** válasza:

itt vagyok én arany bogaram .

email : szerintedisokcso@gmail.com

és akkor már az utolsó kommentelőt meg is hazudtoltam csak a hecc kedvéért :D

2010. dec. 8. 18:41
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!