Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még a mai világban normális lányok?
a normális lányokat a fiúk többnyire kicikizik a haverjaikkal
mert a legtöbb nem cicababa , nem ribancok szóval nekik unalmas lányok
de ez fordítva is igaz , a normális fiúkat a lányok a barátnőikkel kiröhögik
Itt vagyok én ! Nem szeretem az alkoholt, sem a cigit, nem vagyok cicababa sem semmi ilyesmi.És ezért épp hogy sokan lenéznek,de nem érdekel,majd aztán én is megtalálom a hozzámillő partnert.
18/L
Vannak ilyen lányok, csak kevesen. Én egy ilyen fiút keresek, de a környezetemben élő srácok attól hiszik magukat menőnek, hogy cigiznek, füveznek, hétvégenként részegen taperolják a lányokat, akik hagyják, mert ugye szintén részegek.
Az a baj, hogy a mai világban az számít "normálisnak", aki megy a többség után és gondolkodás nélkül csinálja ezeket a hülyeségeket, csak hogy ne lógjon ki a sorból.
Vannak még, persze, csak egyre kevesebben. Úgy néz ki az egész, mintha egy csomóan nem mernék felvállalni a saját énjüket, ezért keresnek egy olyan ideált, amivel jobban el tudják adni magukat. Szerintem épp ezért nem találok én sem valamire való, normális férfiút magamnak...
Baráti körödben nincs olyan, akit el tudnál képzelni magad mellé? Nekem onnan kerültek ki a barátaim leginkább, bár a netes keresgélésre sem volt eddig panaszom (párom.hu egyébként). Szórakozó helyeken tapasztalataim szerint képtelenség ismerkedni, hacsak nem egy éjszakás kalandokra hajaz az ember lánya/fia.
21/L
Igen, vannak!:) Pl. én...:) 22 éves vagyok és én is egy normális pasit keresek, aki nem iszik, nem dohányzik, céltudatos...stb.
Szerintem nehéz így megmondani, h hol találsz olyan lányt amilyet szeretnél...
Minden embernek eljön egyszer az az idö, amikor rájön, hogy nem lehet a hamis elvárásoknak egy kitalált képnek élni.
Én 22 éves leszek és kilógok a korosztályomból, mert konkrét céljaim vannak, amik nem a péntek esti bulit takarják, nem drogozok, nem cigizek és az ivás kimerül egy igazán jó fajta borban.
Nekem is volt már jó pár kapcsolatom, de egyikböl másikból fejvesztve menekültem.
Majd eljön az idö, csak várd ki!
Aki SZÉP, és iylen tulajdonságokkal rendelkezik, már nem igen van.... vagyis "kihaló" félben lehet...XD
Nekem fontos a külső is, és mindenkinek, aki azt állítja h nem, az vagy hülye, vagy hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!