Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban tényleg nincsenek normális pasik? Hol találnék Komárom-Esztergom vagy Veszprém megyében egy pasit. NORMÁLIS pasit?
Én is normálisnak tartom magam, de már foglalt vagyok! Bocsi!
A 18:59 válaszadó kedvéért szólok hozzá: ha senkit nem találsz normálisnak, és mindenki "szemét" lehet, hogy előbb önmagadba kellene nézni, el kellene gondolkodni, miért viselkedik mindenki így veled szemben!? Létezik az, hogy csak Te vagy tökéletes, és mindenki más nem?
Hehe, én Vp. megyében ismertem meg és most Kom-Egomban élünk,de őt nem adom,csak dicsekedni akartam:)
Amúgy az én példám is mutatja,létezik:)
Nem tudok segíteni! Azt gondolom nincs olyan hely, ahol össze vannak gyűjtve számodra a normális pasik, és csak oda kell menni és választani kell!
Fogalmazd meg magadnak, mik az alapvető elvárásaid? (Pont ilyet úgysem fogsz találni, ezért:) azt is találd ki, mi az a minimum amiből nem engedsz?
Járj sokat társaságba, keresgélj, ismerkedj, légy kitartó és kompromisszumra is hajlandó, de ne engedj a minimumból. Nem kell "rögtön" elkötelezni magad valaki mellett, tudj váltani, nemet mondani!
Az ismerkedés elején:
- ne légy görcsösen merev, elutasító, ha valami nem tűnik tökéletesnek, mert több idő kell arra, hogy valakit jobban megismerhessünk. Adj esélyt magadnak, és a másiknak is, hogy igazi oldaláról ismerhessétek meg egymást!
- viszont rögtön lépj tovább, már az elején, ha valaki nem felel meg a minimális elvárásaidnak, ne pazarold rá az időt, ne reméld, hogy majd megváltoztatod a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!