Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai világban tényleg nincsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban tényleg nincsenek normális pasik? Hol találnék Komárom-Esztergom vagy Veszprém megyében egy pasit. NORMÁLIS pasit?

Figyelt kérdés
Eddig nem igazán volt szerencsém a párkapcsolatokban. Ha valaki tud egy jó helyet, ahol van ilyen, az légyszi írjon, normális válaszokat, köszi :)
2010. júl. 3. 18:57
1 2
 11/18 anonim válasza:

Induljunk ki abból, hogy általában mindenki normálisnak tartja magát, így Te is! Hozzád hasonló gondolkodásút keress, akkor később kevesebb lesz a vita, tudjatok sokat beszélgetni egymással, akkor meg tudjátok beszélni a problémákat is! Ez az egyik titka a hosszabb távú kapcsolatnak.

Ha csak rövidebb távra keresel, akkor meg nem szükséges, hogy nagyon normális legyen! :)

2010. júl. 3. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:

a normális pasik normális lányokat keresnek

szóval lehet, hogy ezért nincs normális pasid :S

2010. júl. 3. 19:50
 13/18 anonim válasza:
Én pl. normális vagyok. Szerintem ... :)
2010. júl. 4. 12:04
 14/18 anonim ***** válasza:
rám mindig azt mondják a többiek, hogy "nem vagy normális" :)
2010. júl. 4. 12:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem az "Utáljuk együtt a pasikat, mert mind szemetek" oldal és nem is tárkereső...
2010. júl. 4. 13:19
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat, aki hülye, az meg így járt, hát ez van, az úgyis csak hülye válaszokat tud írni, szóval mégegyszer köszi. És tudom, hogy ez nem társkereső oldal, hmm, azért köszi, hogy figyelmeztettél rá ;)
2010. júl. 6. 16:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Én normálisnak tartom magam és Komárom-Esztergom megyében lakom. Lassan 17 éves leszek, nem iszok alkoholt, nem cigizek és nem is drogozok és még nincs is barátnőm. Szóval ha hasonló korban vagy és érdekel akkor a többit megdumálhatjuk, írj privit:)
2011. júl. 29. 12:16
 18/18 anonim válasza:
18/F én veszprém megyei vagyok.
2013. jan. 28. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!