Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy normális kapcsolatot, mért nem lehetséges mai világban?
Mindig az van,hogy pasik megnéznek utcán kapok mosolyokat mindig olykor füttyöt is,de soha nem kezdeményeznek,nem jönnek oda,mindig nekem kell,és akkor már nem állnak ellent...mai pasik mért félnek kezdeményezni?Nem nekik kéne? És mértnem akarnak komoly kapcsolatokat,csak ilyen ri*ancokat?:S Szeretnék komoly kapcsolatot,ha van olyan pasi aki szintén ezt érzi,írjon privibe,kíváncsi vagyok vannak e még:):S
15/L
17 éves lány vagyok és nekem is ez a gondom:(
megértelek. Elég nehéz olyan fiút találni aki megbecsül ,viszont szeret.
De az is igaz ,hogy a lányok 70%a min. könnyen megkapható.:S
Sajnos nekünk kivételeknek sokat kell várni.
22:43-as vagyok.
azt bírom viszont ,hogy itt ír egy csomó normálisnak tűnő srác.. ,hogy ugyanez a bajuk a lányokkal..:D
Egyébként olyan is lesz majd, hogy odamennek, teszik a szépet, talán elhitetik, hogy így szeretnek-úgy szeretnek, holott végig csak az ágy jár a fejükben, de majd ki fogod tapasztani, hogy milyen az, aki tényleg, őszintén szeret,mármint hogy hogy viselkedik az, akit érdekelsz.
De még mennyien fognak odamenni bepróbálkozni!!!
De előre szólok, ha valamennyire is van benned tartás, ne lepődj meg, ha nem mindenki utánad loholna...a többször használatos csajokra utaznak, aki értékesebb, annál sokan meg sem próbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!