Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire nehéz egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nehéz egy normális kapcsolatot összehozni?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok. Manapság nagyon kezdek befordulni. Baráti társaságom megvan jól érzem magam, viszont nagyon hiányzik egy kapcsolat. Ismerkedéssel nem volt gondom, de mivel általában szórakozóhelyekre járok (mostanába ritkábban) ezért általába 1 éjszakás illetve pár hónapos kapcsolatok jöttek össze (én hibám is, régebben nagyon a külsőségekre mentem. Most viszont annyira magam alatt vagyok 1-2 hónapja, amit nem néztem volna ki magamból (dolgozok azért elvagyok be nem zárkózok). Durvának tűnhet de 17-18 éves koromba volt olyan barátnőm akit annak is tartottam. Barátaim nem tudják megérteni, hiszen kifele nem mutatom, meg valakit midnig találok (hölgyeket) akikkel feledtetem az érzést, eljárunk ide-oda. Kicsit összevisszának tnhet, ezért elnézést kérek, csak kicsit másnapos vagyok és megint befordultam és jól esik kiírni. Magamon kéne változtatni? Egyáltalán hol tudok normális lányokkal ismerkedni?
2011. jún. 18. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
mi is a kérdés?
2011. jún. 18. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Bárhol, csak eddig nem volt szerencséd. Majd eljön a te időd is, ne problémázz, zsák a foltját :)

Ezt a kicsit másnapos vagyok dumát bírtam :D

2011. jún. 18. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Na igen, az alkohol depressziot idez elott. Eloszor feldob, utana a bekaseggenel talalod magad. Majd ha teljesen kijozanodsz, akkor irjal.
2011. jún. 18. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Neten miért nem ismerkedsz? Ha hülyeségnek is tűnik, bejöhet hidd el.
2011. jún. 18. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy azok a lányok akikkel lefekszel, nekik is ilyen gondolataik vannak.

De különben én sem értem a kérdést.

2011. jún. 18. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, nehéz normális kapcsolatot építeni. Időt kell rá szánni, nem csak a kapcsolat építésére, de a megfelelő partner megtalálására is. Majd megtalálod te is, nyugi.
2011. jún. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!