Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan pasit találni, aki nem csak d*gni akar, hanem normális kapcsolatot keres?
Kicsit elegem lett már abból, hogy mindenki pasi azzal indít, hogy neki kell a "szabadság", azaz, hogy egyszerre több nője legyen, azok is csak ilyen tartós szexpartnernek.
Akik nem jönnek be, azok mindig megtalálnak, de akik bejönnének, azok sosem... Ti is így vagytok ezzel?
Akik nem jönnek be, azok mindig megtalálnak, de akik bejönnének, azok sosem... Ti is így vagytok ezzel?
én is így vagyok csak én a csajokkal akkor már 2en vagyunk
össze hozunk vmit ? :D
az a korodtól is függhet. Én azt tapasztalom ,hogy a ,,normális" 14-16 éves lányok mindig ilyen huszonévesekkel jönnek össze...azok meg naná ,hogy csak szexet akarnak...ez nem is kérdéses...Ha viszont normális pasit akarsz aki hozzád illik miért nem nézel szét pl az iskoládban. Annó én is ott találtam meg volt barátnőmet. Én pedig vagyok annyira kitartó , hogy akkor szexeljek amikor a lány is kívánja...Értelmetlen erőltetni bármit is, és ha szeretek egy lányt akkor senki mással nem lennék csak vele...1értelmű...
17(lesz)/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!