Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék egy normális kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy normális kapcsolatot, mért nem lehetséges mai világban?

Figyelt kérdés

Mindig az van,hogy pasik megnéznek utcán kapok mosolyokat mindig olykor füttyöt is,de soha nem kezdeményeznek,nem jönnek oda,mindig nekem kell,és akkor már nem állnak ellent...mai pasik mért félnek kezdeményezni?Nem nekik kéne? És mértnem akarnak komoly kapcsolatokat,csak ilyen ri*ancokat?:S Szeretnék komoly kapcsolatot,ha van olyan pasi aki szintén ezt érzi,írjon privibe,kíváncsi vagyok vannak e még:):S

15/L

2010. ápr. 23. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"azt bírom viszont ,hogy itt ír egy csomó normálisnak tűnő srác.. ,hogy ugyanez a bajuk a lányokkal..:D"

Nem értem, mi a bajod ezzel. Kérte, hogy írjanak neki, mert tudni akarja, hogy vannak-e még ilyenek. Csak azért írtam, mert vannak. Vagy azt hiszed, hogy ezzel akarok csajozni? Röhej. Egyeseknek semmi se jó. Gondolom Te is mész partizni, aztán arra vársz, hogy ott találsz értelmes embert. Aki gondolkodik egy kicsit, nem a tomboláson jár az esze. Na mindegy...

2010. ápr. 23. 23:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Viszont ha találtok egy olyan fiut aki tényleg megbecsül titeket és szeret az meg nem elég jo nektek.. inkább összeálltok egy nagyképű bunkoval! Bocsi nem általánositok, de a fiatal lányok nagy többsége igy viselkedik! F25
2010. ápr. 23. 23:19
 13/13 A kérdező kommentje:
igen,így viselkedik sajnos nagyon sok fiatal lány,és épp ezért általánosít minden pasi,és azt hiszik,csak kvák léteznek,és ezért nem szólítanak már le egy lányt se,mert a csan odamegy és lesmárolja, ennyi:DD sajna már túl sok az ilyen
2010. ápr. 23. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!