Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy egyre kevésbé vonzanak a mai világban élő, plázacica-mintára tervezett csajok?
Volt már elég sok csajom ( csak azért h nem vagyok b*zi).
Egyszerűen egyre nehezebb értelmes lányokat találni, akikkel másról is lehet beszélni, mint a közhely, mindennapos témák.
Az is, legalábbis számomra, erősen kifogásolható, hogy a lányok egyre több alkeszt isznak, majdhogynem olyan szinten züllenek, mint a fiúk.
lehet, hogy az a baj, hogy vidéki vagyok, elég szűk a társaságom, és így nem tudtam igazán megismerni Őket?
Ismered a mondást:A régi nők úgy főztek,mint az anyjuk,a maiak úgy isznak,mint az apjuk.
Egyébként a csajom szakács:).
Erről beszéltem. Srácoknál sem jobb a helyzet.Ők a gyökerek a mi köreinkben akikkel nem kell foglalkozni. Marketingnek jót tezsnek veszik a szemetet agy nélkül.
De amúgy semmit nem érnek. Hasonló a hasonlót vonzza így majd találunk normálisakat is kedves kérdező úr.
3. :)
de nem válaszoltatok arra h ha vidékről beköltözök városba, ott nagyobb az esély? ill. a rendeslány-koncentráció? :)
Inkább több ilyen férfi kéne aki kezd kiábrándulnia lotyókból. Teljesen megértem én magam utálom a saját nememet éppen ezért, mert a normális srácokat meg elrontják azzal, hogy kihasználják meg össze-vissza csalják őket amikor be vannak b*szva... (bocsánat a szóhasználatért) Hidd el, ha más társaságba jársz fogsz találni normális lányokat, akikkel másról is lehet beszélgetni... a plázap*csákkal úgyse mész sokra, nem valószínű, hogy találsz köztük egy értelmesebbet.
18/L
köszi mindenkinek!
viszont kétségbeejtőnek tartom, h 17 éves koromra 1!!!!! olyan haverom van, aki osztja a véleményemet (a tisztelt válaszolókon kívül)
pl. van a mi kis falunkban a helyi ifjúságnak egy szervezete. egyik tagjukkal beszélgetve az derült ki, hogy fő céljuk h jó szórakozási lehetőségeket biztosítsanak a fiatalságnak.
Ez most tényleg ilyen válságos? nem azért de nekem a legnagyobb szórakozás az olvasás, egy-egy jó film, filózgatás stb...
ez most már átmegy egy más témába.. bocsika staff:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!