Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek az udvarlás idejétmúlt dolog?
Kedves utolsó, bár csak a saját nevemben beszélhetek, nem értek veled egyet. Vagy esetleg csak részben.
Fontos a biztonság érzése, de ehhez nem kell ész nélkül bunyózni. Értelmes nő egyébként is csak ritkán kerül taperolós szituációba, és a többségét tudja kezelni is, bunyó nélkül. Nem kell mindenkit vezetnie a pasinak, szerintem bőven elég, ha már önmagán képes uralkodni. Az sokkal nagyobb feladat, mint másoknak dirigálni :D
Bérpapírt sosem kértem senkitől, és pl. az exemről sem tudtam, mennyit keres, míg össze nem költöztünk.
Mindig ennyire felszínes csajokkal találkozol?
Sziasztok!
Én nem ítélem el egyik nemet sem,ahány ember,annyi jellem,nem szabad általánosítani! Igaza van a 2010-11-15 11:20 -i hozzászólónak,valóban sok az olyan lány,ha nem jön be a pasi nekik,vagy szórakoznak vele,vagy kiröhögik a háta mögött.... viszont ez igaz a férfiakra is,aki rendes leányzó,azt kiröhögik,kitolnak vele... Ez egy oda-vissza játék,mindkét fél hibás (tisztelet a kivételnek)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!