Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak a kedveskedés, az udvarlás felém luxus. Mit tegyek, hogy kapjak mindezekből?
Hát, mással nagyon nem tudsz rajta változtatni. Ha akkor sem kap észbe, ha mondod, h szakítani szeretnél, akkor van nagy baj...
Sztem mondd el neki egyszerűen és őszintén, h neked vannak efféle igényeid, és erőltesse meg magát, ha nem akar elveszíteni téged.
(24/L)
de akkor olyan lenne neki, mintha kötelező lenne mondania. nem?
amúgy a volt nőjének írt régi leveleiben meg egyszerűen ömleng!!!így szeretlek meg úgy, leírva 100-szor stb
hogy lehet ezt elérni egy srácban?
kezdjek el én is ömlengeni?
2. válaszolót az előző komment után olvastam
válaszom: olyan nehéz tartani a 3 lépést
most ne bújjak oda? vagy mit ne csináljak?
ok kacérság, mosoly...és?
Csinálj mindent úgy, ahogyan eddig, de ha azt érzed, nem elég kedves veled, akkor ne kezdeményezz. Tanulja meg, hogy akkor "veted" rá te is magad, ha érezteti veled, hogy fontos vagy neki, különben meg ne nézzen már téged lotyónak, aki bármikor a rendelkezésre áll.
De az is lehet, hogy valami egészen más nyomja a lelkét, vagy gátlásos a csajokkal, vagy nem adsz neki elég megerősítést, visszajelzést. Beszélgetni, mintha kívülállók lennétek, mindig jó leht.
mert ma is arra, hogy akkor szakítsunk,ha nem szeret csak annyit csinált, hogy áthívott magához(személyesen). ezzel jelezve, hogy nem akar szakítani.
és ennyi. semmi de igen, szeretlek, miegyebek
erre én átmegyek és mintha mi sem történt volna, röhög a markában, hogy szegény csaj hogy kivan miatta
ezért kell vmit lépni
amúgy az elérhetetlenségi ötletekről:
ő annyira nyeregben érzi magát, ha lemondok pár randit, ,simán belemegy, ha nem bújok hozzá, simán elalszik hátrafordulva
magas lovon ül
tudom én csesztem eddig el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!