Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kint melozik a "pasim" külföldön! Ritkán beszélün sms-ün! Ha irok akkor ir! Nagy luxus irni külföldröl, gondolom sokba kerül! Miért csinálja? Szerethet még?
Figyelt kérdés
De azt monta h ha hazza jön meglátogat!Kb 1ho-nap és jön!Angliába van!Meg sokat is meloznak!Vissza akarom szerezni!2008. júl. 27. 18:10
1/4 anonim válasza:
Most akkor a pasid vagy nem? Gondolom azért ír, mert nem bunkó és válaszol, ha te már írtál neki. Ha akarna tőled valamit, biztos keresne valamilyen módon.
2/4 anonim válasza:
nem drága telefonálni ill sms-t írni Angliából. Kb 30-40 forint/perc és az sms is kb ennyi, ha kinti mobilja van, márpedig miért ne lenne, ha kint dolgozik. Ha skype-on beszéltek az neki 3 forint egy perc! És keres kb 300 ezret... szóval gondold át, hogy akarod-e ezt a pasit ha ő nem akar téged...
3/4 anonim válasza:
Elgondolkodtató,hogy magától nem ír neked,csak mikor te írsz neki....Ha ő is akar téged,akkor írhatna magától is,ha meg sok a munka,akkor utána pl.2 perce mindig van az embernek arra,hogy írjon akár egy sms-t.Akkor nincs,ha nem akarja...
4/4 anonim válasza:
Kedveském, szerintem felejtsd el a srácot, keress inkább egy rendes fiút ;) Egyátlán nem luxus írni Angliábl,tavaly voltam kint és az ottani rende telefondfülkéből hívtam fel a szüleimet,mert én olcsóbban hívtam őket mint fordítva, 1font=370ft körül van és legalább 5-6percet beszéltünk úgy emlékszem szóval egyátalán nem drága és biztos nem keres rosszul a srác,mellékesen van egy csomó net kávézó és szintén egy fontért 5percet kb netezhetsz ,talán még többet is,ergo írhatna mailt is, nem? :) Ugye nem Fjord vagy Martino a beceneve? :D:D:D Nah tőle kell félni és nem szabad szóba állni, hidd el nekem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!