Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar hazajönni külföldről, ilyenkor mit lehet tenni?
Menj ki te is! Néhány év alatt megszeditek úgy magatokat, hogy itthon nem kell embertelen hiteleket felvenni, hogy lakáshoz jussatok.
Ma már nem kell kinn maradnod, ha kimész, hazajöhetsz bármikor. Más kérdés, hogy látom az ismerőseimen, hogy akik kimennek ("csak pár hónapra, egy évre"), valamiért általában kinn ragadnak.
Választottál magadnak párt. Ha jól sejtem, nem vagytok házasok, de gondolj bele, lényegében ez ugyanaz. Nektek együtt kellene élnetek, nem a szüleidhez hazaszaladgálni a kislánnyal. Menj szépen a pároddal, keressetek sok pénzt, menjetek el kinn jó orvosokhoz, és ha akartok, gyertek haza. Tulajdonképpen nem értem, miért nem mentél ki azonnal vele???
attól függ melyik országba, ha Albánia vagy Törökorság, vagy Románia stb akkor ne költözz ki :D
Ha európában dolgozik, akkor gyakrabban is hazamehetne, manapság már 20eurókért van repülőjegy.
Magyarország a hazád, de ha soha nem laktál még máshol, nem tudhatod, tetszene-e, mire mész otthon a jelenlegi helyzettel, se pénz, se semmi- remélem beszélsz 1-2 idegen nyelvet, na ha nem akkor majd kinn megtanulod.
a gyereknek tök jó lesz, ugyanis a kisbabák 6 nyelvet meg tudnak tanulni és elkülöníteni egymástól, már a beszédtanulás időszakában is.
ugye megkért, hogy költözz ki vele?
amúgy ha nem akarsz menni, tekintve hogy ő technikailag lelépett, te oda költözöl ahova akarsz nem vagy köteles az erdőszélen lakni egyedül.
* nekem is Mo a hazám, elköltöztem egy sokkal gázabb helyre, kiba... ronda, egy szar hely, de itt tudom végezni a munkámat amit szeretek.
..mégsem költöznék már haza, anyagi okokból. hazamegyek csak nyaralni, így megmarad az illúzió, hogy otthon milyen jó minden. mert van pilótakeksz és szalonna.
MIIII?????? NEM AKARJA, HOGY KIKÖLTÖZZ???
aha, szóval ő évekre lelép, te meg maradj otthon az erdőszélen, mi ezt jól megcsinálta, ott maximum a postás kérhet tőled randevút, be vagy zárva, családtól távol, ő meg kedvére hetyeg mit tudom én hol!!!
drágám, úgy tűnik ez a férfi már ki is lépett az életedből. ott meg 4 pasi, persze, kedvére bulizhat, csajozhat, nem csoda hogy jól érzi magát és nem akar hazamenni, de téged meg elzár a külvilágtól, hogy ott legyél biztosítéknak ha már kimulatta magát.
én otthagynám és es elklöltöznék, hátha észhez tér. ne haragudj, ott hagynak, elküldenek az erdőbe... tényleg ideje lépni .
Egyes férfiak milyen rohadtak, ezt úgy mondom, hogy én is férfi vagyok. Ilyen helyzetben nehéz tanácsot adni.
Jól kicseszett veled.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!