Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is "udvarlás"?
1/15 A kérdező kommentje:
14 éves lány vagyok. bocs. :D
Nem igazán írtad le, hogy miket csináltok együtt, vagy hogyan beszél hozzád, meg szokta e fogni a kezd..stb...csak azt mondtad el hogy mások hogyan vélekednek rólatok. A meglévő infokból csak annyit tudok mondani, hogy lehet hogy mások jobban látják, hiszen te épp egy fellángolás kellős közepén vagy, és olyannkor nem látjuk pontosan a valóságot...ha többet tudnál mondani, lehet más lenne a véleményem :(
2010. jún. 25. 16:34
Jah, elsőnek normálisan írd le miket csinál, majd utánna tippelgetünk!
2010. jún. 25. 16:37
4/15 A kérdező kommentje:
Na hát igen,a legfontosabbakat kihagytam! Elnézést.
A fiúval megvolt az első csókom , de többször elcsattant,mindig bókol,meg gyakran sétálunk,beszélgetünk tartalmasan külömböző témákról.. Becézgetjük egymást. De mivel még nem engedik,ezért nincs komolyabb. Pl. elmenni messzebbre,vagy ottalvás,bulizást..stb. Bár édesanyám nem tud a csókokról!:D :) A fiú mondjuk úgy,hogy mióta ismer engem,azóta szerelmes belém.Tudom jól. Ő az a tipus aki imádja a romantikát és imád szerelmes lenni. Egyébként azok a lányok nem a barátnői voltak(3an voltka kb.) csak széttették neki a lábukat. :D Engem emg nem akar megfektetni még,mert tudja,hogy nem szeretném és a szülők se engedélyezik,amit nem bánok.:) És ő se..hiszen állandóan kapom a szebbnél szebb bókokat,meg vannak tárgyaim(ajándékok),becenevem.:D Stb. Valaki szerint hülyít..de szerintem nem. Ha hülyítene,akkor tuti arra kellenék neki..és rég "lelépett volna".
50-50 lehet hogy hülyít, de lehet hogy nem
2010. jún. 25. 16:50
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2010. jún. 25. 16:55
7/15 A kérdező kommentje:
ma 16:55
Nem a szexualitás témához írtam,hanem a párkapcsolathoz :) Az más,hogy hozzá tartozik.
Ha tényleg úgy érzed hogy komolyan gondolja akkor valószínüleg szerelmes beléd. Azt is megértem hogy fiúból van, és vannak szükségletei, ezért voltak más lányok útközben, mondjuk szerintem ez nem túl bíztató. DE ha te szerelmes vagy belé, és tényleg ilyeneket csinál, és ennyire romantikus, akkor ez egyértelműen udvarlás. Ha mások leszólják , pl barátnők akkor az inkább a féltékenység miatt van. A korkülönbség pedig egyáltalán nem gond szerintem, ha nem erőltet semmit, és vár a szexxel is. Hajrá! ;):D
2010. jún. 25. 17:22
2010. jún. 25. 17:24
Szerintem csóknál tovább ne menj semmiképp sem!:) Ha nem hülyít akkor várni fog hónapokig, akár évekig.:)
2010. jún. 25. 17:29
Kapcsolódó kérdések: