Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szerintetek is "udvarlás"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is "udvarlás"?

Figyelt kérdés
14 és fél éve slány vagyok,akinek az anyja nem enegdi még a fiukat.Viszont nagyon tetszik egy fiú,és ez már egy jó ideje kölcsönös(1év).Neki volt 1-2 hónapos párkapcsolata,de mégis velem szeretne komolyabbat.:) És vár rám(mondjuk úgy) 3 évvel idősebb nálam. Egymás személyisége miatt van talán ez.Mert engem a személyisége fogott meg igazán. Valaki szerint hülyít,de valaki szerint udvarol. Na szerintetek?:D Szerintem is komolyan gondolja..hiszen ismerem 2 éve.(Elösszőr barátság,haverság,aztán tetszés stb.)
2010. jún. 25. 16:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha a csaj 14 és a srác 3al több akkor szerinted mégis hány éves? Általános első matekórákon mit csináltál, vazz? Várjá', levezetem neked : 14 + 3 = 17 ( tizenhét ) éves...

14 évesen meg sztem elég érett vagy már arra hogy legyen valakid, meg hogy pár csók is történjen. A többel meg majd úgyis érzed mikor törődj :) Ha türelmes veled az jó jel.

2010. jún. 25. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:

sorry, bob!

a lustaság győzött, és felületesen olvastam a kérdést.

2010. jún. 25. 17:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Hmm. :)köszönöm a sok választ.:) Egyébként mikor szexről volt szóa,,kkor azt mondta,hogy szívesen elveszi az enyémet,és hogy vigyázni fog rám,és mondta,hogy akármeddig várni fog.. :)
2010. jún. 25. 18:13
 14/15 anonim ***** válasza:
hát ha azt mondta, hogy akármeddig várni fog rád, akkor nagy a valószínűsége szerintem, hogy nem hülyít... bár nem vagyok kapcsolat szakértő, de az írásodból ezt vettem le;) sok sikert:)
2010. jún. 25. 19:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :$
2010. jún. 25. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!