Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan oldhatom meg az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldhatom meg az ilyen helyzeteket?

Figyelt kérdés

A párom rendszeresen félreérti amit mondok neki, vagy feliből érti meg, vagy azt állítja, hogy nem is mondtam neki valamit.

A legutolsó ilyen példa: Mondom neki, "ma nem megyek a lányunkhoz a gyerekeket vigyázni, mert voltam már kedden, szerdán és csütörtökön is, holnap meg úgyis korábban kell mennem, mert a kisgyereket nem akarják vinni a születésnapra." Megjegyzem, három gyereke van a lányomnak, és a legkisebb nyolc hónapos. Két óra múlva jön a férjem, kérdezi, hogy -hogy a fiamék nem viszik a kislányt születésnapra, mért kell rá vigyáznom, hisz a fiamék az apósa házában élnek... Mondom, nem a fiunkról volt szó.... Erre veszekszik, hogy pedig én azt mondtam és hogy mindig miattam megy fel az idege, meg ilyesmi. Számtalanszor megesett már, hogy nem figyeli rendesen mit mondok, vagy nem jegyzi meg és utána csak veszekszik. Mondhatnánk, hogy a kora miatt ( de még csak 65 éves), kicsit nagyot is hall, de szerintem sokszor csak nem figyel oda rendesen. Úgy tűnik, fejében rosszul raktározza el a dolgokat, vagy csak felég-meddig figyel és egy részét megjegyzi a többit meg a saját elvárásai szerint fűzi hozzá... Persze, utána órákig haragszik, meg nem beszél velem és nem tudom neki megmagyarázni hogy félreértett.

tegnap 13:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10. Igen, én is ugyan így - már a leírás egy kot-kot-kot-kot-kotkodácsolás. :D
tegnap 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!