Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy mindkét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy mindkét fél ezer fokon izzik a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés

Hogy mindkét félnek a másik az első, a minden, minden előre van helyezve a prioritási listán?

35 éves létemre egyszer volt olyan, hogy a nő is nagyon ragaszkodott, valóban szeretett. Csak jóval idősebb volt, és vége lett.

Az előző kapcsolatomban fél év után is csak én szerettem, ő nem foglalkozott velem.

Most alakul egy, előre vettem, minden róla szól nálam. Nála semmi, éli az életét, minden fontosabb, de ott meg nem hagy.

A munkája, a családja, a barátnői, a házimunka mind előrébb valók nálam.

Nehezen tudom elhinni, van még olyan, hogy mindkét fél egyszerre elkezd nagyon kötődni a másikhoz?

tegnap 10:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez az amit nem nagyon tudsz irányítani sajnos. De talán idővel meg lesz a gyümölcse ha beleadsz mindent egy kapcsolatba. De ez nagyban függ a másik féltől is.

(Csak ne túlzóan mert a túlzott ragaszkodás adás az elején ijesztő lehet meg benned is kialakulhat egy olyan kép hogy te mennyit beleadsz a másik meg semmit. Szóval csak legyjenek terveid de csak ismerkedjetek élvezzétek az ismerkedést aztán ha komolyabbra fordul akkor meg lefektethetitek az alapokat jobban megismeritek egymást már tudjátok ki mire vágyik szeretne miből mennyit)

tegnap 10:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk egyformák így valószínűleg nem mindenki éli meg egyformán a kezdetleges tüzet. Persze vannak olyan esetek, hogy mindkettőt felemészti a láng és bár az az alapja az ismerkedésnek nem túl célravezető mert még nem ismered annyira a másikat.

Egyébként a te esetedben vagy arról van szó, hogy nincs érted úgy oda mint "kéne", vagy igenis úgy érez mint te, de tudja, hogy nemcsak rólad szól az élet. Rá kéne kérdezni, hogy mégis miért nincs rád annyi idő mert ha elfoglalt állandóan akkor értelmetlenség ismerkednie nemcsak veled hanem másokkal is. Azonban nem légy éretlen mert nem leszel az első helyen ismerkedés közepette. Az anyukája, barátnői sőt a munkája is előbbre valóak mint te vagy. Az a te személyes problémád, hogy dobsz csapot-papot a randipartner miatt.

tegnap 10:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Igen létezik, csak szerintem is ritka.

Általában én repkedek csak, en vagyok elborultan őrulten szerelmes a másikban meg lassan alakul ki.

Életemben eddig egyetlen olyan kapcsolatom volt ahol mindketten meg voltunk halva egymásért első naptól kezdve és teljesen el lehetett szállni vele mintha mindketten be lennénk állva, de se elotte se utána semmi hasonlo.

tegnap 10:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen egyenrangúság csak egyszer volt életemben, amikor még tapasztalatlan, naiv 19 évesek voltunk mindketten, de még így is nagyon megszenvedtük a tapasztalás, tanulás folyamatát. Azóta soha.
tegnap 10:50
 5/14 anonim ***** válasza:

"A munkája, a családja, a barátnői, a házimunka mind előrébb valók nálam."

Teljesen normális viselkedés. Csak nem gondoltad, hogy majd mindenkire és mindenre tojik rá mert te veled jött össze? Ha nem tetszik tedd ki te és ne várj arra, hogy változzon ha te türelmetlen és idétlen vagy mint egy tini akinek nincs munkája, cseszik a tanulásra és a szüleire is a párja miatt.

tegnap 10:53
 6/14 A kérdező kommentje:

Én elég racionális gondolkodású vagyok, mindig az agyam diktált a szívem helyett. Lakásra gyűjtöttem, meglett. Autóra, az is. Megvan mindenem. Most berobbant az a szerelem, ami elvette az eszem kissé. Társkeresőn elkezdtünk beszélgetni, és hasonlóak a céljaink, ugyanannyi idősek vagyunk, gyermek nincs, alkatra is passzolunk, a családunk hasonló egzisztenciális szinten van, szüleink hasonló korúak, testvéreink is. Csak ő már egyedül él évek óta, öntörvényű, saját életritmussal, amibe én érkeztem, és nem tud hová tenni, látszik rajta. Őszinte, komoly, nem érez még semmit, mondta, de lehet majd valami belőle. Kissé pofon vagdosott a szavaival, amitől elszállt a rózsaszín köd. Most ott tartok, hogyha akar valamit, majd keres. Idealizált képet alkottam róla, hogy majd én hősszerelmes leszek, aki sosem voltam, csak most az egyszer, akkor ő is az lesz. Hát, pofon vert az élet, mert belefutottam egy kissé arrogáns, öntörvényű, saját életvitelét másért megszakítani nem akaró nőbe.

És szerintem vége is lesz, ha már most döcög a szekér.

tegnap 11:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Bakker ha megmondta, hogy nem érez semmit akkor minek vársz arra, hogy ő tegyen ki? Ő neki megfelel, hogy ott vagy mint jó társaság néha ha kedve támad rád, de ennyi. Neked kell megszakítani az ismerkedést vele.
tegnap 11:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Mióta ismerkedtek hány randi volt mennyir beszéltek akár chaten?
tegnap 11:13
 9/14 A kérdező kommentje:

December közepén ismerkedtünk meg. Utána elkezdünk elég sokat beszélgetni, telefonszám-csere is megvolt. Minden nap kerestük egymást. 50 km-re élünk egymástól, ő panelban él egyedül 4 éve, amióta a párjával szétmentek. Én a szüleimmel nagy kertes házban, mellette van lakásom, de egyedül nem költöztem el. Ő nagyvilágibb valamennyire. Dolgozik, a barátnőjével vagy a családjával utazásokra jár, tipikus városi panellakó. Életritmusa van, dolgozik, ügyet intéz, mindig rohan. Én kertesben élek, ezer a munka itthon, mégis folyamatosan van rá időm. Azaz lenne, ha neki lenne, de nincs. Egy 28 nm-es panelban él. De mindig dolga van. Nem szoktam sokat messengeren írni, amióta ő van, mindig nálam a telefon, naponta felhívom, ő még sosem hívott fel. Érdeklődöm felőle, ő is minden nap rám kérdez, de aztán eltűnik 8 órára, mert neki dolga van. A szüleimhez elhoztam már, elvoltak egymással. Ő a szülei előtt titkol még, senki sem tud rólam, senki a környezetéből.

Ha nála vagyok, kb. azt látom, nem az én személyem a gond, hanem az, hogy van ott valaki, aki útban van, amikor ő csinálná a dolgát.

Tudom, hülyének néztek. Első találkozás: Tudtam, mikor ér haza munkából, lakótelepen vártam rá, az autóban üldögeltem, lestem, melyik lépcsőházban gyulladnak fel a fények. Észrevettem, írtam neki, itt vagyok. Meglepetésszerűen beálltam az ajtóba rózsával. Behívott, együtt aludtunk, bújt hozzám. Reggel meg kirakott fél négykor, mert ő dolgozni megy, és készülődik, nincs ideje, szia.

Amúgy naponta ír. Mostanában kezdett élesedni a beszélgetésünk, amikor felvetettem, hogy most mi a helyzet. Mondta, neki időre van szüksége. Össze van zavarodva, túl hamar jöttem a mindennapjaiba. Mondtam neki, Te is nekem. Falun ezer a munka, 3 szakban dolgozok, mégis Te vagy az első.

Higgyétek el, minden nőtől elmenekültem eddig, aki ilyen volt, őt már talán sajnálom, amiért ennyire tüskés. És igazándiból kíváncsi vagyok, változik-e, és mi lesz a vége.

tegnap 11:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Az lesz a vége, hogy szenvedni fogsz mert ki fog használni.
tegnap 11:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!