Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy mindkét fél ezer fokon izzik a kapcsolat elején?
Hogy mindkét félnek a másik az első, a minden, minden előre van helyezve a prioritási listán?
35 éves létemre egyszer volt olyan, hogy a nő is nagyon ragaszkodott, valóban szeretett. Csak jóval idősebb volt, és vége lett.
Az előző kapcsolatomban fél év után is csak én szerettem, ő nem foglalkozott velem.
Most alakul egy, előre vettem, minden róla szól nálam. Nála semmi, éli az életét, minden fontosabb, de ott meg nem hagy.
A munkája, a családja, a barátnői, a házimunka mind előrébb valók nálam.
Nehezen tudom elhinni, van még olyan, hogy mindkét fél egyszerre elkezd nagyon kötődni a másikhoz?
Igen, létezik ilyen, ha a felek igazán vonzódnak egymáshoz. Később aztán persze lehiggadnak, és élik a hétköznapi életüket. Hogy ez meddig tart, nem lehet megmondani, de előbb vagy utóbb véget ér.
N
Alig egy hónapja is.erkedtek. azérzelmek ennyi idő alatt ki sem alakulhattak.
Hivatlanul.beállítasz hozzá, kilesed melyik lépcsőház az öve? Én be sem engedtelek volna. Amúgy miért csodálkozol, hogy hajnalban kirakott, mert kell menjen dolgozni. Mit vártál, ne menjen be? Vagy hagyjon egy idegent a lakásban?
A baj veled van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!