Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira munkamániás, hogy ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira munkamániás, hogy ?

Figyelt kérdés
Hogy azt sem venné észre, ha már nem volnék vele. Egyszerűen túlmegy a határaimon az érzelmi hanyagolás amit kapok. Lényegében a munkára hivatozva vagyok hanyagolva, és mindig a legutolsó helyen vagyok emiatt. Alig kommunikálunk, és amikor felhozom a problémát, ingerült lesz. Az egyetlen megoldást a szakításban látom, pedig szeretem őt nagyon, de az is igaz, hogy az érzelmem kezdenek lanyhulni, mert annyira kb nulla a figyelem és törődés, hogy lassan semmi sincs ami életben tartaná az érzéseim. Jó ideje kenyérmorzsákat szór, és ebben kimerül a kommunikáció. Amikor találkozunk akkor minden jó, de a köztes időszakban teljesen feleslegesnek érzem magam. Valóban menthetetlen, és csak a szakítás marad?
jan. 21. 19:53
1 2
 11/12 BeefEater ***** válasza:

Ha csak nem katona (vagy egyéb olyan, ahol jogszabályi korlátozás van), akkor nem tudok elképzelni olyan beosztást, amiből nem lehetne felmondani.

De ha te sem akarod ezt, akkor milyen megoldást tudsz elképzelni?

jan. 22. 12:27
 12/12 A kérdező kommentje:
11-es valóban nem mehet máshova. Es igen, sajnos csak a szakítás marad.
jan. 22. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!