Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás egy munkamániás pasival friss kapcsolat esetén?
#munkamánia, #jókapcsolat, #közösjövő
Sziasztok🤭
A helyzetemben kicsit elvesztem, szeretnék tanácsot kérni hogy jól csináljam, ami az én részem ebben a problémában.
3 hónapja vagyok a párommal, sok ideje volt, nyár volt, lazaság. Tudjuk milyen😃
De beindult az élete. Van egy fő állása amit 9-17 óráig csinál, heti 3x ez után még egy munkája 18-20:30, és 22körül ér haza, majd válllakozásba kezdett, vagyis a folyamatai zajlanak.
Nos, őszinte leszek, az fontos ugyebár…😃 egy idióta voltam. Hirtelen lett a sok időből kevés, friss kapcsolat, nem lakunk együtt, én hazaértem pihi, ő rohangált. Sokszor vitával, “hisztivel” akartam figyelmet tőle, jelezni hogy hahó ez szar lesz így, közben heti 3x találkoztunk. De azért volt hogy “félrarakott”, vagyis egy témát/ problémát se tudunk megbeszélni mert munka van és görgettük.
Nos az emberünk szerethet nagyon, mert kitartott, elviselte, de fél hogy a jövőbe szarul kezelném hogy csökkentve kapok figyelmet.
Sikerült megoldást találni- összeköltözünk majd, ez fontos volt közös célnak. De egyelőre nem adja fel a fix munkáját, se a heti3x levőt, hisz ez a bevétele de a vállalkozás is sok sok munka. Tehát kevesebb találkozás is előfordulhat, plussz zsúfolt hétköznapok részéről, de hívni/írni fog. Amikor tud jön, illerve ha más nem csak együtt alszunk hétköznap, hétvégén meg ha dolgozik is otthonról mellettem( én addig olvasok stb, mégis együtt vagyunk) utána randizunk😝
De félek hogy egy rövid kapcsolat esetén ez gyilkos. Én hiába leszek cukimuki, türelmes, értékelve minden kis időt, ez így mehet egészségesen a kapcsolatot fenntartva?
1-3 hónap és felhagy mindennel, csak a vállalkozás lesz. De addig ki kéne tartani😃
Egy kapcsolat is munka.
Igyekezet megvan részéről, kitartott eddig is, de amikor mondtam h nem rakhat félre a jövőben egy kapcsolatot sem(engem), “igyekszem”
Tanács, ötlet ?
Hálásan köszönöm!😊🤭
"1-3 hónap és felhagy mindennel, csak a vállalkozás lesz."
Ezt most már várd ki. Ha 3 hónap múlva (febr. közepén) még ugyanitt tartotok, akkor kérd számon rajta az ígéretét.
Ha neked ez már most probléma, vagy akárcsak elgondolkodásra való ok, akkor felejtsd el. Egy kezdő vállalkozás sem megy az ugymond "semmitől". Sőt, az mégtöbb energiát, időt felemészt.
Másrészt 3 hónapja vagytok együtt és te már hisztivel és vitával akartad magadra felhívni a figyelmet?? Egy friss, kezdődő kapcsolatban? Mi lenne veled 3 év után?? Szakíts vele addig, amíg megteheted, amíg nem ő fog veled.
Harmadrészt aki össze akar költözni, az kölözik, nem egy egy jövőbeli eseményhez köti a lehetőséget.
Magyarul te még vagy már nem vagy olyan fontos a számára, hogy időt és probléma megoldást áldozzon rád. Mondjuk 3 hónapon belüli hisztik miatt nyilván nem stabil alapúnak ítéli meg a kapcsolatotokat. Vegyél vissza a hisztiből! Egy pasit sem lehet hisztivel irányítani, sokkal inkább a megértéssel, elfogadással és türelemmel (addig a fokig, íg megérdemli).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!