Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkamániás nő mellett az élet?
Parom Munkamániás.
Gyakorlatilag az áll az első helyen az életében,noha azt állítja,hogy én.
Minden reggel 5 körül kell,hogy minél hamarabb beérjen, lassan 8 óra és még nincs itthon.
Igaz,hogy maskor betartja a 8 órát ugy ahogy,de minden problémát, meg azt is ami feltétlen az ő feladata, meg akar oldalni.
Főnökei, kollégái látják ezt, és a végtelenségig kihasználják.
Ha a munka és én kerülünk össze mindig en kerülök ki vesztesen.
Eleg hanyatott gyerekkora volt, erre fogom ezt a megfelelesi kényszert.
Persze o ugy latja,hogy csak en viszem tulzasba a dolgot,de gyakorlatilag csak a munkáról tud beszelni.
Szeretem,de belefáradtam.
Vélemények, tapasztalatok?
"Igaz,hogy maskor betartja a 8 órát ugy ahogy,"
Akkor mi a baj?
1. Nem csak evvegi hajtas, igen rendszeres.
2. Mert nem csak az ido mennyiseg szamit,hanem az egyuttoltott ido minosege is. Es nekem nem minosegu ido,ha szabadidoben is folyton stresszel es a munkajarol beszel.
Valamelyest én is így vagyok, rám is szólt a párom érte.
Viszont én pár hónapja kezdtem egy új helyen, e a mondhatni szint egyedül kellett több ember munkájába is belefolynom… a fizetés viszont a korábbiakhoz képest elég jó, és igen, szerettem Volán helyt állni és megfelelni. De egyedül és új környezet, új rendszerek, komolyabb szakmai segítség nélkül elég nehéz volt..
Nálunk most állt fel a csapat, és mostanra tudom jobban elengedni. Az egészet tetézte, hogy egy maximalista főnököm van, aki mindig ezer fokon ég és másoktól is ezért kicsit hasonlóan pörgést vár el.
Ezzel csak azt akarom mondani, ha nem régóta van ott, akkor ezt neked is érdemes megértened. Ha pedig régóta, akkor érdemes valóban felvilágosítani, hogy rendszer szintű problémát nem fog állandó túlórával megoldani, és/vagy nem is az ő feladata.
Engem is “faggatott” a hr is (tok rendes!), hogy hogy bírom, nem sok-e a pozi egyedül stb.. elférne még pár ember, még így is, de bővítünk majd, a főnök is belátta. :)
Szóval el kene hinnie, hogy nem lehet egyszemélyes hadsereg, főleg nem egy olyan helyzetben, ahol ez nem ideiglenes állapot, hanem állandósult. Fontos látni a különbséget, utóbbi esetben ugyanis nincs sok értelme, kivéve max ha előrelépést szeretne vagy valóban annyit fizet, hogy ezt megérje.
Jezus, bocsi a telefonos auto correctekért
*szinte egyedül
*volna
U.i: magamból kiindulva pedig igen, a megfelelni vágyás és a saját belső bizonytalansága valószínűleg az oka.
Én most, majd fél és után tudom magam végre magabiztosabbbnak érezni a káoszban, és kevesebbet stresszelni, már nem igen tulorazok, stb.
Én emiatt voltam ilyen és tudatosan próbálok rá figyelni, hogy ne így legyen, sor a kollégáknál is határozottan jelzem hol a határ a munkában ha valami olyan igény jön. Utóbbi valami óriási game changer, mindnekinek javaslom már az elején lefektetni a szabályokat.működik és mindneki boldogabb. :)
Köszönöm a valaszod.
10 eve van ott.
Nem fog megváltozni.
Megfelelni akaras a főnök felé,meg az hogy bizonyitani akar a nem tudom kinek...
Munka kell neki,nem egy tars.
Es bármennyire faj kimondani, lehet tenyleg nem en kellek neki.
Ez van.
Értem, ez valóban más helyzet. :(
Sajnálom. Erről csak a volt főnököm ugrott be, aki emiatt majdnem vált.. ahogy hallottam. Vagy észhez tér, ha komolyan leülsz vele beszelni, hogy ez így nem megy sokáig tovább ha nem változatát.. vagy nem változik valószínűleg és akkor neked kell döntenek a hogyan továbbról.
Egyuttvagyunk.
Munkamaniaja csökkent, nagy nehezen belátta,hogy végülis igazam van.
Szereti a munkajat, néha muszáj túlórázni is, de tudja kezelni.
Eleg drasztikus ez a valasztas tavalyhoz kepest
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!