Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan udvaroljak jobban?

Figyelt kérdés

sziasztok, van egy kolléganőm, akivel 1 éve dolgozunk együtt.

Már egy jó ideje többet érzek iránta, mint barátság, nagyon jóban vagyunk. Január elején beszéltünk erről, azt mondta, hogy ő is többet érez, csak jelenleg nem meri ezt az egészet a közös munka miatt.

Nagyon rossz szerelmi múltja, tapasztalata van, ezért bizalmatlan.

Hogyan alakítsam úgy a dolgokat, hogy közelebb kerüljek hozzá?

Tudom, hogy nagyon jók lennénk együtt, és feltételezem, hogy ezt ő is tudja.

Voltatok már ilyen helyzetben?

25/F

tegnap 18:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most nem értem. Hát hívd el randizni, ha már ennyire beszélőviszonyban vagytok amúgy is a kapcsolatotokról? Vagy úgy érted, hogy akarata ellenére hogyan borítsd be?
tegnap 18:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Voltam, elhívtam randizni a kolléganőt, lepattintott 3x. Most a feleségem.
tegnap 18:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem ezt a nőt. Többet érez de nem meri mert munkakkapcsolat vagy mi a izé van itt?

Várd meg míg akarja jobban ezt a dolgot. Néha rápróbálkozhatsz. Előbb utóbb beadja a derekát ha kitartó vagy.

tegnap 18:42
 4/15 A kérdező kommentje:

1# Nem jön el randizni egyelőre. Csak a munkahelyen vagyunk együtt sokat. Kedves, figyelmes vagyok vele, mint eddig is, más ötletem nincs sajnos.

2# Bárcsak nekem is így alakulna.

3# Mindenképp várok, csak közben meg megbolondulok, hogy nem tudunk közelebb lépni.

tegnap 18:57
 5/15 anonim ***** válasza:
57%
4# Mi az hogy nem megy el randira? De többet érez? Komolyan mondom, nő vagyok, de a hideg kiráz az ilyen idiótáktól.
tegnap 19:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Én sem értem a dolgot, pedig meg van köztünk a szikra, ebben biztos vagyok.
tegnap 19:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Pedig próbáld valahogy elhívni. Biztosan fog igen-t mondani, ha kitartó vagy.

Én a helyedben biztos tennék kis apróságot az asztalára néha. Virág, csoki, kedves üzenet, az mindig nyerő ötlet:)

tegnap 19:41
 8/15 anonim ***** válasza:
41%
Mennyi pénzt teszel bele arany testvérem? Duplázd, triplázd meg az összeget, ha bármit is elszeretnél érni. Kapitalizmusban élünk, annyit érsz, amennyit költesz!
tegnap 20:00
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Ha eléggé jól nézel ki, lecsúszik a bugyi. Ha meg nem, tök mindegy, mit erőlködsz, akkor sem lesz semmi.
tegnap 20:15
 10/15 A kérdező kommentje:

#7 Köszi, megpróbálok adagolni pár apróságot.

Egyszer adtam neki komolyabb ajándékot, és brutál hülyén reagált. Azt mondjuk nem tudtam hova rakni, olyan volt, mintha megsértődött volna. De lehet csak meg volt lepődve, nem tudom.

#8 Ha ilyennel meg lehetne venni a lányt, akkor nem érdekelne ennyire.

#9 Ezen a téren nincs gond. Nem alkalmi kapcsolatot szeretnék vele, szóval nem ez a cél.

tegnap 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!