Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond ilyet?

Figyelt kérdés
Beteg lettem, fáj mindenem. Eddig a gyerek és a férjem volt beteg, ápoltam őket. Most, hogy én vagyok beteg mintha észre sem venné, olyat mond a gyereknek, hogy kicseréljük anyát, egy normális, odaadó nőre. Minden izmom és a torkom is fáj. Őt az érdekli mikor szexelünk, meg mikor sz@opom le. Sajnos nem viccből mondja. Ha valaki beteg egyből lenéz. A kicsit is el akarom vinni szemészhez, mert nekem örökölhető szembetegségem van, erre azt mondja nincs a gyereknek baja. Legyen úgy én is azt szeretném, de ezt a szemész mondja ki! Képes ezért veszekedni. Nem szeretném pl ha nem lehetne jogsija a fiamnak, mert rosszul lát. Ha beteg valaki miért kell lenézni, alátenni? Milyen hülye felfogás? Beszélni, kommunikálni nem hajlandó, amit nem lát/tud az nem létezik.
tegnap 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha ő beteg, azzal nincs baj, csak más a "gyenge"? Amúgy azért mond ilyet, mert egy önző f.sz, akit csak magával foglalkozik.
tegnap 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod neki!
tegnap 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen f.sznak minek szültél gyereket??
tegnap 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert mentális beteg.
tegnap 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Erre tényleg azt mondom minek szültél az ilyennek, de most már mindegy.

Én biztos móresre idomítanám az uramat ha ilyen lenne. Azért vannak határok amit be kell tartani. Mondd meg neki, nem lesz szex x ideig ha így viselkedik. Általában ez hatásos szokott lenni.

tegnap 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ő volt beteg, lenézte magát? Nézzen már tükörbe. Persze ezt finoman kéne valahogy elmondanod neki. Gondolom, nehéz lesz, de muszáj.
tegnap 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

Gratulálok a párválasztásodhoz.

Abban a pillanatban kivágtam volna, mikor a gyerek elött degradál. Legalább a gyerek ne ezt a hozzáállást lássa már a nők felé, mielött még azt hiszi majd ez a normális, és s***fej lesz ő is

tegnap 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért viselkedik így, ha te vagy beteg (esetleg a gyerek), mert nem szeret! Azért mond ilyeneket, mikor beteg vagy, mert nem szolgálod ki.Azért mérges, mikor arról van szó, hogy valaki más beteg(nem ő), mert akkor empátiát kéne mutatni, segíteni kéne neked, de nem akar, mert nem szeret.

Ha beteg vagy, elveszted az egyetlen funkciódat, ami miatt vele vagy: nem tudsz neki csicskáskodni.

Semmibe nem néz téged, csak egy csicska rabszolgának tart.

Sajnos rengeteg férfi kizárólag emiatt házasodik.

Nyugodj meg, ha komolyabb bajod lenne, még aznap beadná a válást.

tegnap 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Add kölcsön 2 hétre...megnevelem neked.
tegnap 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!