Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás egy munkamániás pasival friss kapcsolat esetén?
#munkamánia, #jókapcsolat, #közösjövő
Sziasztok🤭
A helyzetemben kicsit elvesztem, szeretnék tanácsot kérni hogy jól csináljam, ami az én részem ebben a problémában.
3 hónapja vagyok a párommal, sok ideje volt, nyár volt, lazaság. Tudjuk milyen😃
De beindult az élete. Van egy fő állása amit 9-17 óráig csinál, heti 3x ez után még egy munkája 18-20:30, és 22körül ér haza, majd válllakozásba kezdett, vagyis a folyamatai zajlanak.
Nos, őszinte leszek, az fontos ugyebár…😃 egy idióta voltam. Hirtelen lett a sok időből kevés, friss kapcsolat, nem lakunk együtt, én hazaértem pihi, ő rohangált. Sokszor vitával, “hisztivel” akartam figyelmet tőle, jelezni hogy hahó ez szar lesz így, közben heti 3x találkoztunk. De azért volt hogy “félrarakott”, vagyis egy témát/ problémát se tudunk megbeszélni mert munka van és görgettük.
Nos az emberünk szerethet nagyon, mert kitartott, elviselte, de fél hogy a jövőbe szarul kezelném hogy csökkentve kapok figyelmet.
Sikerült megoldást találni- összeköltözünk majd, ez fontos volt közös célnak. De egyelőre nem adja fel a fix munkáját, se a heti3x levőt, hisz ez a bevétele de a vállalkozás is sok sok munka. Tehát kevesebb találkozás is előfordulhat, plussz zsúfolt hétköznapok részéről, de hívni/írni fog. Amikor tud jön, illerve ha más nem csak együtt alszunk hétköznap, hétvégén meg ha dolgozik is otthonról mellettem( én addig olvasok stb, mégis együtt vagyunk) utána randizunk😝
De félek hogy egy rövid kapcsolat esetén ez gyilkos. Én hiába leszek cukimuki, türelmes, értékelve minden kis időt, ez így mehet egészségesen a kapcsolatot fenntartva?
1-3 hónap és felhagy mindennel, csak a vállalkozás lesz. De addig ki kéne tartani😃
Egy kapcsolat is munka.
Igyekezet megvan részéről, kitartott eddig is, de amikor mondtam h nem rakhat félre a jövőben egy kapcsolatot sem(engem), “igyekszem”
Tanács, ötlet ?
Hálásan köszönöm!😊🤭
Azért részben igazat lehet adni a kérdezőnek.
Ha a párjának most egy átmeneti időszak van az életében, amikor még főállásban dolgozik, de már azért küzd, hogy a vállalkozását felfuttassa, és ez most extra időt és munkát kíván tőle, akkor nem volt szerencsés tőle, hogy pont most kezdett kapcsolatot.
Amikor én egyedülálló voltam, természetes volt számomra, hogy amikor amúgy sem tudnék normálisan időt szánni egy lányra, akkor nem keresgélek társat. És fordítva is elvártam, hogy aki mondjuk felregisztrál egy társkeresőre (vagy bármilyen más helyzetben belemegy egy ismerkedésbe), az tudjon és akarjon is a másikra időt szakítani.
Nem beszélt senki munkanélküliségről, de 3-4 munka nonstop szerintem nem az átlagos, és ezért kértem véleményt
Nem a fő munka miatt van ez a kérdés, csak mindenki kifordítja mert egyszerűbb..😃
Szia!
Szerintem ez halott ügy, addigra míg kivárnád, hogy több ideje legyen rád addigra elhidegülsz tőle, vagy ideges fúria leszel és tönkremegy még inkább ez a kapcsolatnak nem nevezhető viszony.
Tehát én a szakítást javaslom.
Valljuk be ha olyan sűrű a naptárja nem is kellett volna neki "járnia" veled. Bár neked se vele.
Ha egyszer nem jut idő egymásra ahogyan illene, akkor az a kapcsolat se halad semerre, vagy visszafelé halad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!