Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy munkamániás nőnél el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy munkamániás nőnél el lehet érni valahogy hogy a párja ne csak másodlagos legyen számára?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk már erről. Akkor igéretet tett de egy idő után látom megint a munkája és a feladatai neki a legfontosabbak
2023. nov. 12. 12:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
Egy munkaalapú társadalomban inkább előny egy ilyen gondolkodás. Hagyd!
2023. nov. 12. 13:02
 2/17 anonim ***** válasza:
35%
Sehogy. Ezért sok férfi ismerősöm már nem is kezd komolyabb kapcsolatra diplomás nővel.
2023. nov. 12. 13:03
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Nyilván, hogy a munka és a feladatai lesznek a legfontosabbak... Tudod, ebből tartja el magát.
2023. nov. 12. 13:11
 4/17 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem, hogy ez miért probléma?

Jobb lenne egy lusta nő, aki minden anyagi megoldást tőled várna?

2023. nov. 12. 13:17
 5/17 anonim ***** válasza:
47%
Nem, 22 év tapasztalat. Sosem leszel annyira fontos neki hogy törődjön veled, az érzelmi életetekkel, a szex lényegtelen. Felejtsd el, keress mást mert tönkre fogsz benne menni, akárcsak én. Azonnal lépj le!!!
2023. nov. 12. 13:19
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

4

Akkor meg az lenne a probléma, hogy a nő csak eljár a munkahelyére lábat lógatni, és minden anyagi előrelépést a férfitól vár.

2023. nov. 12. 13:21
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Exem volt ilyen, csak pasiban. A legjobb az arany középút.
2023. nov. 12. 13:57
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet. Exem direkt vállalt egy egész nyaras diákmunkát, úgy, hogy az apja kb naponta dobálta 20 ezresekkel és megvolt mindene, nem kellett volna dolgoznia, nem találkoztunk kb semmit egész nyáron, majd szeptember 1-jén közölte, hogy egész nyáron nem volt ideje kockulni, úgyhogy most sem fog velem foglalkozni. Itt már döglődött a kapcsolat, jött a következő nyár, amikor megint bevállalt egy munkát szintén egész nyárra, miközben azt beszéltük meg, hogy nem fog. Kidobtam, akkor már hirtelen mégsem volt kötelező a céges buli, amiről azt mondta, hogy kötelező, hanem inkább kihagyja és velem lesz csak ne szakítsak... :D
2023. nov. 12. 19:00
 9/17 anonim ***** válasza:
25%

8. Nagyon komoly életkorod lehet! 18-19 év??? :D Nem a tini kategóriában akartál válaszolgatni?

Itt inkább olyanok vannak, akiknek hasonló korú gyerekeik vannak.

2023. nov. 12. 21:21
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

Igen. Nálam sikerült. Bár valamennyire megmaradt az egyensúly, egy nagyon komoly döntést hoztam a párom mellett (karrieremből engedtem miatta). De azért ezt bárki nem tudta volna elérni, sőt.

Privátban szívesen kifejtem annak, akit érdekel.

2023. nov. 13. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!