Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhanyagol (munkamániás) ,emiatt én nem kívánom, mit lehet itt tenni? Hogy tudnám/tudnánk megoldani?
Először magamban kellene helyretennem a dolgokat, de ezt érzem sajnos.
Fiatal vagyok még így élni :(
Baratnőm egy ilxen elválttal házasodott meg.
Az exe nem birta a munkamániáját, pedig rendes férfi és támogato is, ahogy kamaszodott a gyerekuk elváltak.
Barátnőm szereti elfogadta ezt, megbeszélték a rendszert hogy legalabb esti furdetésre hazajojjon es nyaralgatnak telelgetnek es amikor csak tud foglalkozik a kisgyerekükkel de emellett is dolgozozik 7/7 napot is a héten.
Vannak tehát nők akik együtt tudnak ilyennel élni es vannak akik nem.
Amugy nálunk apa is ilyen sztahanov de anya is karrierista. Ő is jol működnek egyutt ma már 2 hatalmas ház is van, 2 jó kocsi is, 2 jólmenő vállalkozás is, mindketten elismert tekintélyes emberek es mindezt mellettünk építették fel.
És te mivel töltöd az egész napodat?
Te kb. hány órát dolgozol?
És ő hány órát dolgozik, mikor ér haza?
Illetve ha nem dolgozna ennyit akkor is telne arra amire most?
#5 vagyok
azóta jött válasz...
Szóval csak ennyi: Ha nem dolgozna ennyit akkor is ilyen színvonalon élnétek?
Dolgozom, változó 8-9 órát (vállalkozók vagyunk mindketten )
Ő 8-10-12 órát dolgozik, változó de főleg így nyáron többet ilyenkor inkább a 12 a jellemző.Plusz amíg hazaér, helyileg változó a megyén belül ritkán a szomszédos megyében is.
Igen, kijönnénk kevesebből is,írtam is, nem újabb autót akarok vagy szép új bútort hanem szerelmet.
Értem, hát ebben az esetben nincs sok megoldás.
Meg lehet próbálni, hogy leültök és minden aggályodat , problémádat elmondod neki részletesen, és megbeszéled vele, hogy ezt türelmesen hallgassa végig, és adjon rá érdemleges választ.
Adj egy pár napot míg átrágja, mert nyilván idő míg a munkáit átszervezi (gondolom én) és ha nincs változás, akkor csak egy jó megoldás van, ha elválnak útjaitok.
Vagy a rosszabbik eset ha sorozatosan félrelépsz. De ezt idősebb korodban k**úrvára meg fogod bánni mert elcsesztél így egy csomó évet ami jobban is telhetett volna...de 50-60 évesen már nem fogod tudni átélni azt ami előtte kimaradt....
Noss..tied a döntés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!