Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhanyagol (munkamániás) ,emiatt én nem kívánom, mit lehet itt tenni? Hogy tudnám/tudnánk megoldani?
Először magamban kellene helyretennem a dolgokat, de ezt érzem sajnos.
Fiatal vagyok még így élni :(
Ha mindig fáradtan találkoztok, abból előbb-utóbb baj lesz...
Nem tudsz rá hatni egy esti borozós beszélgetésnél mondd el neki a félelmeid, ha nem beszéltek róla, el fog mérgesedni a helyzet...
🤞👍
23 Igen, most is szeretem ezért a megoldàsra törekszem. Mindketten a szakmànkban dolgozunk, az alkalmazotti terület visszalépés lenne, pont fordítva van szerintem hiszen vàllalkozòként magam hatàrozom meg hàny megbízàst vàllalok el, ha akarom szervezek épp szerdàra szabadnapot stb. Alkalmazottként ha mondjuk nem egyszerre lenne szabadnapunk mert mûszakozna, még rosszabbul jàrnék.
Valahogy azt kellene elérnem legyen igénye neki is a pihenésre és a programokra. De mintha nem lenne :(
off
de megkérdezhetem, hogy mivel foglalkoztok?
on
szerintem aki már egyszer belecsöppent a vállalkozó létbe, és a maga szintjéhez viszonyítva jól megy neki, az nem fog alkalmazotti státuszba visszamenni. én is visszalépésként könyvelném el
az nem megoldás, hogy mondjuk közlöd vele, hogy pl. 1 hét múlva szeretnél vele XY programra elmenni, tegye szabaddá magát, megszervezed és mentek?
egyébként lehet csak beleesett abba a csapdába, hogy retteg attól, hogy ha nem 200%-ban foglalkozik a vállalkozással, akkor nem fog neki menni, és ezért sosem tud nemet mondani?
Az a baj hogy nem egyeznek a hosszútávú terveitek.
Te nyaralni szeretnél meg romantikus életet élni ő meg venni x kocsit vagy x házat
Sajnos ez hosszútavon nem lesz kompatibilis főleg ha arra gondolsz hogy később gyakorlatilag egyedülálló anya lennél. Van ismerősöm aki nem tud nyaralni sem menni mert párja nem vesz ki szabit.
Fontos hogy ne felejtsük: maga ura vállalkozóként, ha akarna megtehetné hogy -1 munkát fogad el és veled tölt egy napot. A program visszamondása meg amúgy is tiszteletlen
Szerintem most ő nem igényel párkapcsolatot, el van a világában. De neked nem kötelességed tűrni.
Mondod neki: mostantól évi nyaralás és heti 1x nap együtt vagy adios
28 Gyereket egyikünk sem szeretne így ez a része nem téma. De épp ez az, a maga ura, aztàn többet dolgozik mint alkalmazottként ahol ugye parancsolnak mikor mehetsz haza...
Amikor együtt vagyunk az jò, jòl érezzük magunkat, csak kevés. A heti egy nappal kibékülnék ha foglalkozna velem. Sok helyröl megkaptam, hogy nemhogy örülnék neki hiszen azért hajt, hogy jobb legyen jobban éljünk. Sajnos ezek az emberek is tàrgyiasak nem értik amit én mondok. Meg azt is mondjàk miért vagyok mérges ha tényleg dolgozik késöig, nem csajozik vagy kocsmàzik soha.
Ilyenkor meg sàrkànynak érzem magam akinek semmisejò meg nem megértö.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!