Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkamániás a párom mit tegyek?
Figyelt kérdés
A párom nagyon fiatalon átvette a nagyszülők vállalkozását és azóta minden egyes percét annak szánja. Tudom hogy nagyon szeret engem de sokat mondok hogyha alváson kívül heti 2órát együtt tudunk lenni. Sajnos a baráti köre sincs rá jó hatással mert mindegyik ugyan ilyen munka mániás. Szerintetek esetleg egy gyerek ezen javítana? Vagy ti mit tennétek? 24l 5éve vagyunk együtt.2023. szept. 12. 21:21
1/10 anonim válasza:
Jézusom, gyerek semmiképp nem segít ezen. Szakíts vele, ha nem egyeznek az igények, de előbb beszélj vele
2/10 anonim válasza:
Ez egy életforma, amihez olyan partner kell, aki ezt megérti/elfogadja/hasonlóan él.
Gyereket meg sosem sorjobbítás ürügyén kell vállalni, mert semmin nem segít egy gyerek.Sőt!
Keress hozzád illő partnert, ha számodra ez nem felel meg.
4/10 anonim válasza:
5 éve alváson kívül heti 2órát?
Ez neked "együtt?"
5/10 anonim válasza:
Ahogy a kettes válaszoló írta. Életforma. A döntés a te kezedben van. Vagy, megfelel, hogy sokat dolgozik és biztosítja az anyagiakat, vagy otthagyod és szerényebb körülmények között folytatod tovább. Volt már erre példa-akkor meg azért nyekergett a nő, hogy nincs elég pénzük. A gyerek pedig erre az esetre nem megoldás. N
6/10 anonim válasza:
Még, esetleg azt tudnám tanácsolni, hogy keress valami elfoglaltságot. Hobbi- kézműveskedés, kertszépítés. Annyi jó dolog van és örömet okoz.
7/10 anonim válasza:
Ha egyedül akarsz kinlódni egy gyerekkel is hajrá.
8/10 anonim válasza:
#1 csúnyán köhög a párom szerintem elhagyom 🤡
9/10 anonim válasza:
Ha nem egyeznek az igények, akkor szakítani kell. A gyerek meg nem segít ezen, hanem csak ront.
10/10 anonim válasza:
Részemről ezt nem nevezném kapcsolatnak, csak hálótársaságnak.
Eszedbe ne jusson szülni, mindenben magadra fog hagyni a gyerekkel is. Akkor majd abban a heti 2 órában is nagyon kell dolgozzon, mert hát ugye a gyerek is sokba kerül.
Én nem élnék ilyennel, főleg nem 5 év után venném észre, hogy jé egyedül élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!