Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy munkamániás nőnél el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy munkamániás nőnél el lehet érni valahogy hogy a párja ne csak másodlagos legyen számára?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk már erről. Akkor igéretet tett de egy idő után látom megint a munkája és a feladatai neki a legfontosabbak
2023. nov. 12. 12:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%
10. Annyira nem vagy izgalmas.
2023. nov. 13. 00:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon szereted vagy úgy érzed, szivathatod magadat, de ne lepődj meg, ha semmi eredmény. Vagyis nagy eséllyel nem lesz.

De ha nem vagy mazochista, akkor szépen kiadod az útját.

2024. jan. 27. 23:34
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

*vagy úgy érzed, utána nem találsz mást, vagy csak nehezen.

Ez lemaradt

2024. jan. 27. 23:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. febr. 5. 19:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Sokadig beszélgetésünk után ma szakított, elhagyott. Arra hivatkozott, hogy egy komolya párkapcsolat most nem fér bele az idejébe.
2024. febr. 5. 19:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna. Évek óta megy az, hogy a munka az első, nem foglalkozik igazán semmi mással, magával sem, mikor beszélünk róla pár hétig jobb lesz, aztán ugyanolyan szar. Valószínűleg nálunk én fogok szakítani, csak közel évtizedes kapcsolatot nem könnyű magamban sem lezárni. Viszont el kell fogadnom, ha nem lépek, ez mindig ilyen lesz.

32F

2024. febr. 5. 21:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, részvétem. Azért remélem, nem fuseráltál el éveket a fiatalságodból egy ilyen nőre, akinek igazából a karrier a lényeg, te meg kb. a csoki voltál a turmixgép mellé, akivel dughatott, ha szar napja volt éppen...
2024. febr. 6. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!