Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás egy munkamániás pasival friss kapcsolat esetén?
#munkamánia, #jókapcsolat, #közösjövő
Sziasztok🤭
A helyzetemben kicsit elvesztem, szeretnék tanácsot kérni hogy jól csináljam, ami az én részem ebben a problémában.
3 hónapja vagyok a párommal, sok ideje volt, nyár volt, lazaság. Tudjuk milyen😃
De beindult az élete. Van egy fő állása amit 9-17 óráig csinál, heti 3x ez után még egy munkája 18-20:30, és 22körül ér haza, majd válllakozásba kezdett, vagyis a folyamatai zajlanak.
Nos, őszinte leszek, az fontos ugyebár…😃 egy idióta voltam. Hirtelen lett a sok időből kevés, friss kapcsolat, nem lakunk együtt, én hazaértem pihi, ő rohangált. Sokszor vitával, “hisztivel” akartam figyelmet tőle, jelezni hogy hahó ez szar lesz így, közben heti 3x találkoztunk. De azért volt hogy “félrarakott”, vagyis egy témát/ problémát se tudunk megbeszélni mert munka van és görgettük.
Nos az emberünk szerethet nagyon, mert kitartott, elviselte, de fél hogy a jövőbe szarul kezelném hogy csökkentve kapok figyelmet.
Sikerült megoldást találni- összeköltözünk majd, ez fontos volt közös célnak. De egyelőre nem adja fel a fix munkáját, se a heti3x levőt, hisz ez a bevétele de a vállalkozás is sok sok munka. Tehát kevesebb találkozás is előfordulhat, plussz zsúfolt hétköznapok részéről, de hívni/írni fog. Amikor tud jön, illerve ha más nem csak együtt alszunk hétköznap, hétvégén meg ha dolgozik is otthonról mellettem( én addig olvasok stb, mégis együtt vagyunk) utána randizunk😝
De félek hogy egy rövid kapcsolat esetén ez gyilkos. Én hiába leszek cukimuki, türelmes, értékelve minden kis időt, ez így mehet egészségesen a kapcsolatot fenntartva?
1-3 hónap és felhagy mindennel, csak a vállalkozás lesz. De addig ki kéne tartani😃
Egy kapcsolat is munka.
Igyekezet megvan részéről, kitartott eddig is, de amikor mondtam h nem rakhat félre a jövőben egy kapcsolatot sem(engem), “igyekszem”
Tanács, ötlet ?
Hálásan köszönöm!😊🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!